Hogy vettétek rá a szüleitek hogy megengedjen egy kutyát?
Vagy szerencsére nektek nem kellett győzködnötök? :)
Mert nekem nem lehet azért mert panelban lakunk..:( Pedig én annyira szeretnék..
ha azt mondják hogy ha kertes házban laknátok, akkor lehetne kutyád, az már egy NAGYON JÓ JEL.
amúgy innen is látszik, hogy *ha nem tudnád sétáltatni akkor nekik kellene*, hogy nem tartanak téged eléggé felelősségteljesnek. én is csak azt tudom ajánlani, hogy vigyél oda egy kutyust nyugodtan. ha ismered a szüleidet és tudod hogy milyenek, akkor kb. tudod mire fognak számítani. de tapasztalatból + amit leírtál, azt mondják majd, hogy milyen aranyos, de azért kicsit tartanak is tőle. ez 100%. ezért fontos, ha már rászántad magad hogy viszel egy kutyust, hogy az első napokban próbálj csak te gondoskodni róla. meglátod, utána megenyhül a szívük, mikor már látják hogy NINCS VELE SEMMI GOND. utána meg jönnek az élmények :D mikor játszanak velük, stb..
szobatisztaságra könnyen meglehet tanítani, bár nehéznek tűnik, de igazából ha megtaláljuk a kutyusunkkal a közös hangot, akkor egyszerű.
próbáld meg :) vagy írd le részletesen, hogy mit mondanak a szüleid? mért nem lehet?
de ha szeretik a kutyusokat tuti hogy nem lesz szivük kidobni.
Próbáld olyan helyről beszerezni ahova esetleg vissza tudod vinni ha midnen kötél szakad.Persze ezt anyudéknak nem kell tudni ,és akkor valószinüleg beleegyeznek,főleg ha valami nagyon aranyosat viszel haza,lehetőleg kistestüt ,hogy mondhasd h nem lesz sok gond vele,és persze tényleg nagyon kell vigyaznod rá,nagy felelősség,főleg ha csak magadra számithatsz a gondozásában.
20:52
0:30 nekem azzal nem sikerülne :(
Amúgy köszi :P
0:10
Már csak találnom kell olyan helyet. :( :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!