Mit szólnak a szüleitek hogy bent legyen a kutyátok?
Hozzál menhelyről egy jólnevelt, hálás kutyát.
Nem minden kutya való lakásba, de vannak kutyák akiket csak ott lehet tartani, a telet nem bírják kint.
"Gond" minden kutyával van, foglalkozni kell vele, sétálni vinni, tanítani.
Olyan kutya, amelyikkel semmi gond nincs, nem létezik. De sokat tehetsz azért, hogy kevés baj legyen vele.
Egyszer hazavittem egy német-juhász kölyköt, 8 heteset. Nem akartam az udvaron tartani, mert az előző kutyusomat megmérgezték. Egyszerűen megmondtam otthon, hogy mindent elintézek a kutya körül, de nem hagyom kinn, nem akarok újabb halott kutyát.
A kiskutya kezdetben a konyhában aludt egy kosárban, ott mégiscsak könnyebb a baleseteket eltakarítani. Az első időkben óránként keltem éjjel is és vittem ki pisilni a kiskutyát. Azért előfordult így is, hogy bepisilt, hajnalban domestossal mostam a konyhát, hogy anyu ne vegye észre... Pár hét alatt szobatiszta lett.
A rágcsálások ellen kapott saját cipőt (az én régi tornacipőmet) amit kedvére rághatott. Etető tálkája alá mindig újságpapírt tettem, hogy ne koszolja a konyhakövet, evés után eltüntettem a nyomokat. Rengeteget foglalkoztam vele, mentünk kutyasuliba, így tényleg gyorsan lett okos, családi kutya belőle. Mindenki megszerette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!