Baj, ha átlépjük az etetési javaslatot egy kölyöknél?
Az útmutató szerint száraztápból 250gramm volna az adagja, konzervből 3x400gramm. Szóval ő felesben kapja. Tehát 125gramm tápot kéne adnom, meg másfél konzervet. De 2 konzervet eszik és 200gramm tápot.
Nem dagi, nem gilisztás. Csak nagyon aktív, sokat játszik, fut. Szóval baj, ha többet adok? Eleinte követtük, de most már sehogysem elég neki, se a teljesn adag táp magában, se a teljes adag konzerv agában, se harmadolva a táp-konzerv vegyesen stb. Csak így a jó, bár így is folyton kunyerál, de mást már nem kap. Csak pár kockázott sajtot tanuláskor, de az kb fél maréknyi naponta.
Szóval jó így akkor?
Szerintem ez még rendben van, ha tényleg nincs elhízva...
Amúgy milyen táp, ha megkérdezhetem? (Most új tápot keresek az enyémnek)
" folyton kunyerál,"
Egészséges kutya folyton kunyerál. Még a felnőtt is.
Lehet, most nem dagi, de , ha folyamatosan sokkal többet kap, egyszer csak azt veszed észre, kigömbölyödött.
Nem írod mekkora a kutyád, mennyi idős.
4 hónapos vizsla-staff keverék.
Minden etetés előtt meg van futtava, sokat játszunk, mert egyszer már kihányta meg nagyon fájt a hasa, mikor előtte nem volt eléggé lemozgatva, ezért kaja után kezdett bohóckodni. Szóval most kaja után, csak kiviszem kakilni és alvás van.
4x eszik egy nap. Bár meg bírná enni 3 részben is, de így valamiért jobban jóllakik, jobban hasznosul.
Brit Premium Medium Junior tápot kap, 50% hústartalom, 31% fehérje és 18% zsírtartalom. 30% alatti táp gyenge neki.
Tudom, hogy normál esetben, egészséges kölyök mindig éhes, de látni, mikor csak kunyerál és amikor tényleg a falat is megenné, mert valóban éhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!