Lakógyűlésen leszavazták a szomszédok a kutya tartását. Ez normális?
Kedves 8-as, a törvények nem szeretem meg nemszeretem módon működnek szerencsére. Senkit nem érdekel, hogy te, a társasház, az utca, vagy akit akarsz, szereti-e kerülgetni a kutyákat vagy nem, ha a törvény azt mondja k,hogy a társasház nem rendelkezhet efölött, akkor az úgy van és pont, a te véleményed nem érdekel senkit.
Kérdező, nyugodtan jogi útra terelheted az ügyet, bár még azt sem kell, elég figyelmen kívül hagyni a dolgot, ha vagdalóznak, ők ütik meg bokájukat.
Kedves 6-os, visszamenőleg semmilyen jogszabály nem működik, ha meg is szavazhatnának egy ilyet, az már ott élő állatokra nem vonatkozik, te nemnormális, csak új állatokat nem lehetne bevinni, a többit meg kéne várni, míg "elfogy". Ez mindig is így volt, így lesz.
Megyek, javaslom a következő lakógyűlésen, hogy tiltsák ki a gyerekeket, mert hangosak, rohangálnak, koszt és kárt csinálnak a folyosón és az udvaron, meg különben sem szeretem őket kerülgetni. Természetesen visszamenőleg is, hiszen azt kell megérteni, hogy nem a lakóközösség akar gyereket, hanem a szülők. Ők elviselik az ordítást, a visítást, a bűzlő pelenka szagot a szeméttárolóban, a széthagyott játékokat, a mocskot, a többiek viszont nem akarják ezt elviselni. A szülők akarnak rájuk kényszeríteni valamit, amit ők nem akarnak, tehát ők alkalmazkodnak, nem mi, ez ennyire egyszerű.
Innentől senki nem tarthat gyereket a társasházban, ennyi a szabály. A betartásának mikéntje csak a szülőkön múlik. Odaadják anyuéknak, barátoknak, keresnek nekik új szülőket gyerekes csoportban, ahogy akarják. Esetleg vihetik nevelőintézetbe, kit érdekel. Kit érdekel a törvény, én ezt mondtam, kész, így lesz. Ha a kölykök eltakarodtak, a következők az idősek lesznek, mert ők is zavarnak. Meg különben sem valók társasházba, kapálgassanak a tanyán. Aztán talán kitiltom az egyetemistákat és a dohányosokat is, mert kva zavaróak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!