Mennyire normális hogy egy kutya egy séta során 3x is ürít?
S ez még csak a reggeli séta, 15 percben. A többin is 1x vagy 2x kakil.
Amit kap napi 2x: Taste of the Wild Southwest Canyon Wild Boar, amibe szoktam darabolni kevés kígyóuborkát s teszek bele kb 20-30 grammnyi konzervek eledelt is.
Bichon Frise-ről van szó.
Valószínű az uborkát és/vagy a konzervet nem emészti meg rendesen.
Elég csak a táp neki (ne hagyd válogatni).
Az en tunderemnek egy setanal 5 zacsi jon ossze mindig kb! Mi nyersoszton vagyunk . Amerika stafford.
Teljesen normalis a tobb adagban kijovvo vegtermek.
Az én kutyám is szokott alkalmanként kapni uborkát, de neki semmi baja tőle, nagyon szereti. Más kutya viszont lehet rá érzékeny.
Mennyi tápot és konzervet kap a javasolt adagoláshoz képest? Nem lehet, hogy többet kap, mint kellene? Ha én mást is keverek a száraztáphoz, akkor a száraztápból kevesebbet kap a javasolt adagnál. Milyen a széklet állaga?
Nem normális! Ha jó táplálékot kap és jól is emészti meg, napi egy, kisadag kaki lesz. Nyilván mást jelent a kisadag egy dándognak és mást egy mopstnak.
A Chappi, Darling, Pedigree stb. tápok silányok, attól napi 5 zacsi kaka lesz. Túlél vele a kutya, de vacak minőségű.
A Taste jó minőségnek tűnik, ahogy rákerestem. A kutya súlyának megfelelő adagot mérd ki és ne rakj bele mást. Ha nem eszi meg, majd megeszi másnap, vagy utána, ha éhes lesz. Esetleg próbálj ki más ízűt. A kotyvasztás-kevergetéssel tényleg csak fosikát idézel elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!