Csak akkor szeretheti valaki a kutyáját ha az "anyukájává" válik?
Rengeteg csoportban bent vagyok, de egyszerűen a szőr feláll a hátamon ha valaki a gyerekének nevezi a kutyáját vagy magát az anyjának. Nem érdekelne alapból, de sokszor segítség kérésnél is a kutyán át beszélve, magukat anyának vagy apának hívva közlik a problémát, én meg hiába segítenék, nem tudom elolvasni az ilyen maszlagokat. A rosszabbik pedig amikor nem csak gyereknek nevezik a kutyát, hanem úgy is kezelik. Pl. "Jajj de kis cuki ahogy dacol a szabályok ellen(ők meg nem tiltják hanem kb meg is dícsérik érte)" vagy "jajj de kis cuki ahogy védi apát" meg hasonlók.
Én imádom a kutyám, bármit megtennék érte, de soha nem hívnám a gyerekemnek. Úgy gondolom tiszteletlen egy állattal szemben ha gyerekként bánnak vele, aztán jön az értetlenkedés amikor az ételét bevédi, lábat hág vagy nem fogad szót.
Csak én vagyok így ezzel?
Szerintem igazából amíg rendesen bánnak vele, mindegy.
Az egyik kutyám egyszerűen kutyinak nevezem, még sem vagyok rossz gazda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!