Csak akkor szeretheti valaki a kutyáját ha az "anyukájává" válik?
Rengeteg csoportban bent vagyok, de egyszerűen a szőr feláll a hátamon ha valaki a gyerekének nevezi a kutyáját vagy magát az anyjának. Nem érdekelne alapból, de sokszor segítség kérésnél is a kutyán át beszélve, magukat anyának vagy apának hívva közlik a problémát, én meg hiába segítenék, nem tudom elolvasni az ilyen maszlagokat. A rosszabbik pedig amikor nem csak gyereknek nevezik a kutyát, hanem úgy is kezelik. Pl. "Jajj de kis cuki ahogy dacol a szabályok ellen(ők meg nem tiltják hanem kb meg is dícsérik érte)" vagy "jajj de kis cuki ahogy védi apát" meg hasonlók.
Én imádom a kutyám, bármit megtennék érte, de soha nem hívnám a gyerekemnek. Úgy gondolom tiszteletlen egy állattal szemben ha gyerekként bánnak vele, aztán jön az értetlenkedés amikor az ételét bevédi, lábat hág vagy nem fogad szót.
Csak én vagyok így ezzel?
11: Ugyanebben a helyzetben vagyok, hogy a kutyához van igazítva az életünk. Szeretem nagyon a páromat, ezért hajlandó vagyok kompromisszumot kötni, még úgy is, hogy nekem világ életemben macskáim voltak. :-) Tehát nem vagyok kutyás típus. Nálam is vannak dolgok, amik kicsapják a biztosítékot, de azért azt hozzáteszem, hogy amióta odaköltöztem a páromhoz, sok mindenben változott, tehát ő is hajlandó kompromisszumot kötni, hogy ha a hleyzet úgy kívánja meg. Végül is olyan kapcsolat, nem feltétlen csak párkapcsolat, nem létezik, ahol ne kellene alkalmazkodni, szóval.. ha nagyon eldurvulna a helyzet, bármennyire szeretem a páromat, én is elgondolkodnék azon, hogy keresek egy olyan embert, aki nem egy állatnak szenteli az egész életét és nem várja el, hogy a párja is így tegyen.
26N
Az más, a nyaralás. Hogy ha a párom kutyája nem lenne roki és öreg, akkor tök jó lenne őt is vinni magunkkal, én tökre bírnám. de így, hogy menni is alig tud, mert volt valami gond a lábaival, amikor kölyök volt, műteni kellett stb. nem tud kimozdulni a kutya. Ezáltal mi sem. Nem is voltunk sehol, amióta összejöttünk, mármint így legalább egy 2 napra pihenni valahova, pedig fontos lenne az is .. de hát majd. :)
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!