Kutya táplálása?
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy mennyibe kerül egy kutya havi táplálása. Segítség lenne az is, ha leírnátok a kutyátok tulajdonságait (Súly, aktivitás, fajta). Illetve milyen módon folyik az etetés (Barf, táp, házi koszt).
15 kilós kutya, száraztáp+konzerv. Havi 15ezer.
De a száraz kilója 2800.
Hát én most nagyon pontosan kiszámoltam neked mennyit eszik fel havonta a haspók beagle kutyusunk:D
Vagyis nem teljesen, mert nem számítottam hozzá azt, amikor olyan maradékot teszünk neki a táphoz, amit mi már úgysem ennénk meg, tehát az mindegy, mert nem plusz költség.
Nah, szóval mi 3 fajta tápot-pedigree, darling, friskies-keverünk neki, ebből napi 2x140-150grammot fal fel.:D A tescoban vesszük, a darling és a friskies 10 kilósban, a pedigree pedig 15 kilósban. Azaz 35kg táp, összesen 18200Ft, átlagban 520FT/kg. Havi 8,4-9kg táp fogy, azaz összeszorozva kerekítve: 4400-4700FT/HÓ.
Remélem elégedett vagy:DDD
25 kilós kutya, száraz kutyaeledel+heti 2 nyerstojás+heti 1 nyersmáj+lazacolaj+gf600
Havi 13ezer a táp. A többi szerintem 5ezer körül, de max 20ezer/hó.
Purizon szárazat eszik.
2 kilós csivava, barf, havi 10 ezer, de mindenből a legjobbat kapja.
Régen tápokat evett, de allergiás minden műkajára, vagy vmilyen összetevőjére, vagy az elkészítési módra, a lényeg, hogy doki javaslatára elkezdtem nyers étrenden tartani és bejött, kicsattan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!