Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tetszik a palotapincsi?

Tetszik a palotapincsi?

Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 22:16
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

ie

igen a tetvenc fajtám

2011. jan. 1. 07:41
 32/41 anonim ***** válasza:
50%

a palotapincsi ne bírná a kocogást? el vagy tévedve aranycsillagbogár

a palota pincsibe hatalmas erő van, kb 10szerese a yorkshirnak és méretre is jóval testesebb, multkor meg is támadott egy yorkshire idegbeteg valami vadállat, persze neki is akart menni az enyémnek meg nekem, konkrétan sétáltunk és utánunk rohant vicsorogva, az en palotámat ismerve darabokra tépi egy perc alatt, ha össze engedtem volna őket

és ez tévhit, az enyém aki kedveskedve közeledik annak hanyatt dobja magát és simogathatják, de aki viszont félve, vagy agresszívan közeledik annak neki megy

és igenis, ezek a kutyák valók valamire, nem úgy mint a yorkshirek, ezek a kutyák remek házőrzők egy yorkira semmit sem lehetne rábízni ahogy westire meg csivavára

de még bichonra sem

a palota pincsi mellett még a tacskót tartom nagyon jó választásnak ez a 2 kutya való valamire, tapasztalatból beszélek, a fentebb említett kutyákkal már mindel volt dolgom

2011. jan. 1. 07:54
 33/41 anonim ***** válasza:
Igen, édes kis szőrpamacsok, bár oda tudnak kapni :D
2011. jan. 1. 09:53
 34/41 anonim ***** válasza:
Hát, nem igazán szeretem az ölebeket, a pincsiket sem, kicsit nyomi a pofijuk szegényeknek. Amúgy az idegbetegség nevelés kérdése, minden kutyánál az. Ha elkényeztetik, és "mama cucujaként" nevelik, meg felkapják az utcán a nagykutyák elől, akkor igenis idegbeteg lesz. De hogyha következetesen nevelik őket, rendszeresen játszhatnak idegen kutyákkal és emberekkel, szorgalmasan tanítják őket és sokat sétálnak, foglalkoznak velük, akkor miért ne lehetnének ugyanolyan értékű kutyák, mint például egy németjuhász?... :)
2011. jan. 1. 11:06
 35/41 anonim ***** válasza:

Fel nem tudom fogni mik ezek az előítéletek. A westie szerinted mivel jobb? Én nem szólom le a fajtát, de pldául nálunk csak a téren van 4. Egyszerre sétáltatják általában Őket és mikor meglátnak egy kan kutyát (enyém is az) akkor olyan hisztit lecsapnak, hogy szerintem még engem is széttépnének. Na képzelem erre mit mondanál: Jaj hát Ők nincsenek szocializálva csak azért támadtak fűnek fának. Akkor ez a pincsiknél nem így van? Szerinted a kutya tehet róla, hogy nem adják meg neki a kellő szocializáció lehetőségét? Elismerem nálunk is rengeteg antiszoc pincsi van. De erről közel sem a fajta tehet.

Meg hogy nem bír futni? Az enyém nyáron is simán megszégyenített mindenkit a futtatón. A többi kutya már rég döglött valahol az árnyékban mikor az enyém még mindig hívta őket játékra. Járok vele biciklizni, futni és semmi baja nincs. Imád futni. Simán lehagy.

Egyébként meg a yorki se semmivel jobb. Enyémet is támadta már meg valami extra mini yorki vagy hogy hívják egy kilós. Aztán csodálkozott a gazdája, hogy az enyém meg nem hagyta magát és dobálta mint a rongyot.

Nekem meg volt már bajom német juhászkutyával (hozzáteszem nekem is van egy) meg labradorral egy chow-chow már meg is harapott. Most írjam le ezeket a fajtákat? Idegbeteg állat

2011. jan. 1. 12:07
 36/41 capsread ***** válasza:
85%
Ismeritek a mondást: kinek a pap, kinek a papné. Ez egy olyan kérdés, amire igazából száz ember nemmel, másik száz meg igennel felel. Kinek mi tetszik. Én nem tartanék, mert nem az én stílusom, de nem mondom, hogy nem tetszik. Ha meg valakinek tetszik, hát csak tessék, tartson egyet.
2011. jan. 1. 14:10
 37/41 anonim ***** válasza:
54%
Ha normális szocializált pincsi nincs vele különösebb bajom, ennek ellenére nem tartanék soha. Mindig is a nagy kutyák tetszettek. Most egy kaukázusim, egy német juhászom meg egy német dogom van.
2011. jan. 1. 16:03
 38/41 anonim ***** válasza:
58%

ma 07:54-eshez:

Van egy yorki keverékem és egy bichonom és képzeld rájuk merném hagyni a ház őrzését! Csak meg kell őket nevelni! Múltkor mikor jött haza anyukám, akkor meg akarta ütni egy csákó és mivel épp mentem volna ki kutyit sétáltatni, a kutyák nekirohantak és elkezdték harapdálni az meg elmenekült. De amúgy pedig szelíd kutyák és egyáltalán NEM p.icsanyalogató kutyák. NEM kéne általánosítani. Csak meg kell nevelni egy kutyát és máris nem kis tehetetlen gyáva, lusta, kis elkényeztetett!!!! Úgyhogy erről ennyit!!!

2011. jan. 1. 17:05
 39/41 anonim ***** válasza:
nem
2011. jan. 1. 17:24
 40/41 Akiteki ***** válasza:
Szerintem Neked tökmindegy, hogy nekem milyen fajta kutya tetszik. Ha neked az tetszik, legyen olyanod. Az én ízlésem totál mellékes.
2011. jan. 1. 22:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!