Tetszik a palotapincsi?
nekem palotapincsim van, és nagyon aranyos:) nekem sem tetszenek a NAGYON nyomott orrú kutyák, de az én kutyámé nem nyomott, csak pont annyira, amennyire kell egy kutyának, hogy nyomott legyen:)
de minél több palotapincsit nézek, annál jobban tetszenek.:)
22:22-es vagyok.
És a nagy testű kutyák akik akkor is ugatnak, ha kell-ha nem? Ha a kerités mellett elmész és majd szétszednek? Az nem idegbeteg ?
Jó tök mindegy ...csak szerintem nem kéne általánosítani.
Ha nem tetszik ,hát nem tetszik..
De szerintem mindenkinek a saját kutyája a legjobb ..stb.
Nem szeretem őket, mindig csak a bajom volt miattuk.
Szomszédba a néninek volt egy ilyen állatkája. Reggel 6kor keltett nyáron a visító hangjával. De utáltam... :S
Aztán a bnőm miatta esett fejre bicajról mert neki állt utánuk futni.
Nem bírom ezt a fajtát. De egy bnmőmnek van, és keverék. Magasabb kicsit és egész normális pofája van. Na meg nincs annyira idegölő hangja.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:32
én nem az a 76%-os vok, aki idegbetegnek látja ezt a fajtát:)
nekem egész egyszerüen nem jönnek be a zseb ebek. A másik a pincsi után, a csivava ami sose kéne.
Ha muszály választanom kistestüt, akkor az tacsi lenne vagy spániel.
Nagyon szeretem a hatalmas kutyákat, amikhez oda lehet bújni gyömöszölni. Volt is egy nagyon szép német juhászom. Meg kellett válnom tőle. Azóta nekem nem engedélyezett a nagy testű kutya tartása. De mivel nagyon kutyabarát vagyok ezért kellett egy kutya. Yorkim lett, de német juhászként nevelve. :P
De nem szeretem a kicsi kutyákat, egyedül a yorki és a westi amivel kijövök. Főleg nem szeretem azokat a kutyákat amiket csak p*csa nyalásra, plázajárásra tenyésztettek/tarják. A törpe terriereket azért tudtam elfogadni, mert legalább tud vadászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!