Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tetszik a palotapincsi?

Tetszik a palotapincsi?

Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 22:16
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
77%

nekem palotapincsim van, és nagyon aranyos:) nekem sem tetszenek a NAGYON nyomott orrú kutyák, de az én kutyámé nem nyomott, csak pont annyira, amennyire kell egy kutyának, hogy nyomott legyen:)

de minél több palotapincsit nézek, annál jobban tetszenek.:)

2010. júl. 21. 22:32
 12/41 anonim ***** válasza:
25%

Szobacirkáló

Nem, kösz.

2010. júl. 21. 22:35
 13/41 anonim ***** válasza:
73%

22:22-es vagyok.

És a nagy testű kutyák akik akkor is ugatnak, ha kell-ha nem? Ha a kerités mellett elmész és majd szétszednek? Az nem idegbeteg ?

Jó tök mindegy ...csak szerintem nem kéne általánosítani.

Ha nem tetszik ,hát nem tetszik..

De szerintem mindenkinek a saját kutyája a legjobb ..stb.

2010. júl. 21. 22:37
 14/41 anonim ***** válasza:
28%

Nem szeretem őket, mindig csak a bajom volt miattuk.

Szomszédba a néninek volt egy ilyen állatkája. Reggel 6kor keltett nyáron a visító hangjával. De utáltam... :S

Aztán a bnőm miatta esett fejre bicajról mert neki állt utánuk futni.

Nem bírom ezt a fajtát. De egy bnmőmnek van, és keverék. Magasabb kicsit és egész normális pofája van. Na meg nincs annyira idegölő hangja.

2010. júl. 21. 22:41
 15/41 anonim ***** válasza:
21%

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:32

én nem az a 76%-os vok, aki idegbetegnek látja ezt a fajtát:)

nekem egész egyszerüen nem jönnek be a zseb ebek. A másik a pincsi után, a csivava ami sose kéne.

Ha muszály választanom kistestüt, akkor az tacsi lenne vagy spániel.

2010. júl. 21. 22:41
 16/41 anonim ***** válasza:
34%
nekem spicc-palota kutya keverékem van és imádom őt :D de a fajtatiszta palota pincsi kivétel nélkül nem tetszik nekem még sok keverék sem!legtöbb kutya elkényeztetet kis dőg mi olyan kényes hogy még a wc-jén is fügöny van!nekem igaz palota pincsi-spicc keverékem van és szoba kutya de nincs elkényeztetve:mindent meg eszik,és nevelve van nem is akárhogy,nem ugy mint a kis kényes idegrohamos pincsik
2010. júl. 21. 22:43
 17/41 anonim ***** válasza:
4%
ja és kifelejtettem, hogy a spicceket sem szeretem. Kettőt ismerek, na azok tényleg elég idegbetegek.....
2010. júl. 21. 22:45
 18/41 A kérdező kommentje:
Nekem bejönnek a kistermetű kutyák, mint a tacskó meg a puli bár a puli inkább közepes már talán. Nekem az okos kutyák jönnek be, nem sok pincsit ismerek, de egyik se volt az.
2010. júl. 21. 22:46
 19/41 anonim ***** válasza:
24%

Nagyon szeretem a hatalmas kutyákat, amikhez oda lehet bújni gyömöszölni. Volt is egy nagyon szép német juhászom. Meg kellett válnom tőle. Azóta nekem nem engedélyezett a nagy testű kutya tartása. De mivel nagyon kutyabarát vagyok ezért kellett egy kutya. Yorkim lett, de német juhászként nevelve. :P

De nem szeretem a kicsi kutyákat, egyedül a yorki és a westi amivel kijövök. Főleg nem szeretem azokat a kutyákat amiket csak p*csa nyalásra, plázajárásra tenyésztettek/tarják. A törpe terriereket azért tudtam elfogadni, mert legalább tud vadászni.

2010. júl. 22. 08:00
 20/41 anonim ***** válasza:
48%
nem.
2010. júl. 22. 10:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!