Most komolyan, mondjátok már meg nekem, hogy miért tartanak azok az emberek kutyát/állatot, akik nem tudják őket eltartani? Vagy éheztetik? Attól nekik jobb lesz?
2 külön dolog:
1-aki nem is értem miért tart kutyát, hátracsapja valahová és alig ad enni neki-ezeket elítélem
2-aki társnak, utolsó reménynek tart kutyát, szereti, de kicsi a jövedelme és ezen az oldalon lehurrogják h miért tart kutyát. Nekik is joguk van hozzá és sokkal jobb gazdák mint sok sok átlag, inkább odaadja a kiflijét a kutyának és aznap éhezik, de előbb a kutyának ad. És nincs pénze állatorvosra, de jobban aggódik mint azok a gazdag xyok akik a rendelőben feszítenek a pudlijukkal minden bolhacsípés után.
egyesek annyira beképzelt állattartók lettek, úgy gondolják az a tökéletes táp amit ők etetnek és minden úgy perfect ahogy ők csinálják, a többi embertől el kéne kobozni a kutyákat.Sokkal ellenállóbbak és egészségesebbek azok a kutyák amiket ma is maradékon tartanak 'rideg' körülmények közöt, spot onok nélkül a nyáj mellett.
Utsónak írtam.
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:13
Kíváncsi lennék, te mit csináltál a kutyáddal, ha nem lenne pénzed még magadnak se kajára. amúgy meg ha csak tápon tartod a kutyát az se jó. erről ennyit. és van amelyik kutya jobban szereti a házi "kosztot" (vagy amit te főzöl neki) mint a száraz tápot meg a konzervet. szerintem műkaják... alig van bennük az amitől a kutya kutya lesz.
Figyelj, én nem veszek rossz körülmények közé kutyát. Arról meg nem tehetek ha valami okból kifolyólag megromlik a helyzetem! Akkor már küzdök érte hogy mindent megkapjon, inkább nélkülözök ha van rá remény hogy újból lesz pénzem, ha nincs akkor inkább elajándékozom. De eleve rossz helyre nem viszek állatot.
És miből gondolod hogy a jó minőségű táp nem jó? A szomszéd mondta?
A válaszomból persze a leglényegtelenebb dolgot emeltétek ki hogy azon csámcsogjatok! A kifli mellékes volt. Elél azon is ha muszáj. Te azért elismerhetitek hogy nem az való neki főleg. A gond ott van hogy más fontosabb szükségleteit sem tudják kielégíteni. Oltás, féreghajtás stb? Mi van ha hirtelen beteg lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!