Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Daganat vagy seb? Nem bírom...

Daganat vagy seb? Nem bírom már, halálra aggódom magam.

Figyelt kérdés

A kutyusom hasán éreztem egy furcsa csomót mikor simogattam, a hátára fektettem és megnéztem, egymás mellett kettő fekete valamit láttam a bőrén. Úgy nézett ki, mint valami jó vastag var. Nem is nagyon foglalkoztam vele utána, mert gondoltam megsérült és elmúlik. De ma ahogy simiztem még mindig nagyon éreztem. Sajnos az ott egy csomó a bőrén és most a var nem volt rajta, mintha váladékozna, nem tudom, mert most néztem és már sötét van, a kutya sötét színű, nagyon hosszú a szőre. A másikat, amit láttam múltkor azt nem találtam, de majd holnap megnézem jobban. Koszos is a szőre, mindenbe belehempereg, kinti kutya, télen nem furdetem,de elég budi kutyaszaga van. Ezt azért írom, mert akár arra is látok esélyt, hogy elfertozodott. Most lefertőtlenítettem. Holnap jobban megnézem és rendbeteszem. Lenyírjam neki ott a szőrt vagy az rosszabb, mert nem fogja védeni semmi? Beragasztani nem tudom, azt le fogja szedni. Egy sebből lehet kisebb csomó? Vagy ez nagy valoszinuseggel valami daganat? Jól elkülöníthető, a bőrén van ez biztos... Nem bentebb. Borzasztóan aggódok miatta, mindig van valami...:( A lábát kellett műteni a nyáron, babezias is volt védekezés ellenére, most a cicám volt nagyon beteg. És mar nagyon megvisel, hogy állandóan aggódni kell valami miatt. Nem tudom most állatorvoshoz vinni, el fogom vinni, ha nem fog javulni, de a fizetést meg kell várnom és ilyenkor pár nap is rengetegnek tűnik.

Tavaly a lába volt sebes állandóan egy időben, valahol mindig megsértette, lassan gyógyult mert ujra és újra felszakitotta és nem tudtam megakadályozni. Volt legalább egy hónap mire helyrejott. De ott nem volt csomó.

Ősz végén még biztos, hogy nem volt ott semmi! Én kb 10 napja vettem észre. Akkor még csak a varat éreztem. Mit gondoltok?

2020. jan. 8. 22:22
 1/2 anonim ***** válasza:
63%

Jo minosegu kepeket linkelj be rola!!!

Biztos,h nem a mellbimboja? Anyam azt hitte,daganat. En mondtam,h az a kutyaja meklbimboja. Szoval mutass kepeket!

2020. jan. 8. 22:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Holnap csinálok képet, de biztos, hogy nem a mellbimbója. Nagyobb annál.
2020. jan. 8. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!