Csak én aggódom halálra magam? 18-19 hetes vagyok
Ezzel én is így vagyok.Ha már nem érzem 1napig a mozgását akkor már kész vagyok és a legrosszabbra tudok gondolni.De nyugogy meg veled biztos nem történhet meg ilyen.
23hetes kismama
Szia!
Szerintem mindenki aggódik,nem te vagy az egyetlen. Én is folyamatosan aggódtam,főleg az első hónapokban,amikor még nem éreztem a baba mozgását. Mindig féltem nehogy baja legyen:( Ez az idő sokáig tartott,mert én a 24. héten éreztem csak előszőr a mozgást:( Mikor már érzed,hogy mozog sokkal jobb lesz! Akkor tudod,hogy minden rendben van! Én is sok rossz dolgot olvastam ,de reméltem,hogy velem azok nem történnek meg,és szerencsére minden rendben volt a terhesség alatt is ,a szülésnél is és most fél évesen is:))
Szerintem nem az a megoldás, hogy a homokba dugjuk a fejünket, mintha terhesség alatt problémák nem léteznének, csak helyükön kell kezelni a dolgokat. Igen, előfordulnak ijesztő esetek, ez is az élet. De én mindig azzal nyugtatom magam, hogy annyi egészséges kisbabát látni az utcán, és az emberiség már rég kihalt volna, ha a problémás esetből volna több. Mindenki aggódik, én is, ez természetes. Főleg, aki készült rá, és nagyon várta a babát.
A genetikai uh után biztos sokkal nyugodtabb leszel, 2 nap már nem sok!
Ne aggódj, nem lesz semmi baj!
Én is mindig aggódok valamin, ez természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!