Ha egy kutyát szájkosár nélkül sétáltatnak, ugat/morog rám mikor közel van hozzám és én rászólok akkor miért sértődik be a gazdája?
Te csak szimplán utálod a kutyákat (is). Ha macskás vagy, akkor oké. A nagyobb baj, hogy valószínűleg minden más, számodra ismeretlen dologtól is rettegsz. Olyan szintem önbizalomhiányod van, hogy már próbálod leplezni, átesve a ló túloldalára. Szerezz barátokat, közeledj, az emberekhez (kutyákhoz könnyebb), és ez majd javulni fog. Ha nem segítesz magadon, akkor nagyon szomorú jövő vár rád. Legalább magadért tegyél, a kutya csak egy háziállat, és a gazdáik nagy ívben tesznek rá, hogy (főleg szerinted) mi az előírás.
Sokan erre azt mondanák, hogy legyen saját kutyád. DE én nem! Elsősorban az emberi kapcsolataidat kell rendbe tenned.
Amúgy meg sokszor a kutyások is elkerülik egymást, meg más járókelőket is, ha lehet. De ennél szerintem jobb az ismerkedés, kutyának, és embernek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!