Akik elengedve sétáltatnak, heti hányszor és mennyi idő egy nap kb?
Figyelt kérdés
Tehát nem pórázon hanem van lehetőségetek elengedni erdős részen, futtatóban stb2019. dec. 25. 15:28
1/10 anonim válasza:
Szinte mindig póráz nélkül vannak.
2/10 anonim válasza:
Én futtatóban minden nap elengedem egy órára. Ez van délben. Ezen kívül reggel-este van 1-1 fél órás séta.
3/10 anonim válasza:
Idoszaktol fugg. Hajnali nagy setanal el vannak engedve mivel kinn vagyunk a "varos szelen" senki nem jar arra. Delutan jellemzoen megvannak kotve, jobb a bekesseg alapon keso este mikor mar senki nincs az utcaban megint el vannak engedve. Kb 2 ora poraz nelkul es egy 30 perc porazon.
4/10 anonim válasza:
Én eleve addig a helyig is póráz nélkül viszem a kutyákat. Addig szabadon jönnek mellettem. Általaban egy-másfél-két óra/nap, amiben benne van a tréning, munka is velük.
5/10 anonim válasza:
Eleve tiltott törvényileg póráz nélkül sétáltatni, innentől nem túl releváns a kérdés.
6/10 anonim válasza:
Én csak futtatóban veszem le a pórázt, naponta 1 óra.
A két sétán flexi pórázzal megyek, kb mintha ellenne engedve, de mégis ott a póráz biztonsága
7/10 anonim válasza:
Megjött a mintapolgár :D gyilkolni se kéne meg lopni, mégis sokan megteszik. Ez legyen a legnagyobb problémád az életben.
8/10 anonim válasza:
Nekem mázlim van, mert a Dunapart közelében lakom, ami mellett hatalmas pusztaság van és egy kis fás rész. Itt szoktam elengedni és itt sétálgatunk napi 2 órát. Nyáron úszik sokat, szóval az nagyon lefárasztja.
Futtatóba ritkán járunk, mert semmi kedvem a sok Fifikés öreglány rettegő arcát bámulni, amikor beengedem a "hatalmas" 30 kilós kutyámat, aki egyébként pont szarik a méreten aluli kiskutyákra. Oda csak akkor megyünk, ha nagyobb testűek vannak bent, velük szívesen játszik órákat.
Ha az utcán sétálunk, akkor ott pórázos láb mellett séta van, akkor 3-4 órát simán elkószálunk.
9/10 anonim válasza:
Napi 2 órát heti 7 napon keresztül :)
10/10 anonim válasza:
Le lehet pontozni, tényleg így van, nézzetek utána nyugodtan akik lepontoztak, mindig lehet tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!