Hogyan szoktathatnám rá a kiskutyámat a kutyakosárra?
Figyelt kérdés
Bár most még meleg van, így nappal gyakran alszik a hidegebb kövön (ami érthető), de este mindig a szőnyegre húzódik. Neki is és nekem is kényelmesebb lenne ha a kis kosárjában aludna. (főleg télen) A gond az, hogy belerakom, ott vagyok mellette míg elalszik (mert másképp nem marad meg benn), aztán ha felébred mondjuk egy óra múlva már mászik is ki belőle.2010. júl. 20. 21:39
1/4 anonim válasza:
Esetleg,ha az ágyad mellé tennéd?
2/4 anonim válasza:
Nekünk ugyan nem kosár van, de a probléma ugyanez, bár én már megbékéltem vele. Napközben a nyitott ablak alatt alszik (parkette van a szobában), estére behúzódik az ágy alá, ott picivel biztos melegebb van. Én szinte biztos vagyok benne, h télen, vagy ha jön a hűvösebb idő, az ágyukban fognak aludni :)
3/4 anonim válasza:
Nálunk a helyedre parancs, és a helyén jutalmazás volt a megoldás, illetve az, hogyha kapott valamit (nagy csontot, rágókát, ilyesmiket) akkor azt mindig a helyén adtam oda. Illetve amikor rosszalkodott, mindig a helyére zavartam, és akkor nem kapott büntit. Hamar megtanulta, hogyha a helyére megy egy rászólás után, akkor nem kap ki, és hogy ott sosem háborgatják.
4/4 anonim válasza:
eleinte nekem sem feküdtek a helyükre a kutyáim, hanem a padlóra, de engem nem igazán zavart. nem kényszerítettem őket oda, télen úgyis mindig ott fekszenek. most melegben csak akkor, amikor hűvösebb van. ebből nem kell olyan nagy gondot csinálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!