Meg lehet tanítani a kutyát, hogy csak az én kezemből fogadjon el ételt?
Ez azért rossz,mert ha netán veled történik vmi,vagy elutaznál esetleg a kutyát nem tudod magaddal vinni. Akkor szerencsétlen kutya napokig éhezni fog,mert mástól nem fogja a kaját elfogadni.
Igazából az én kutyámat nem kellett tanítani csupán megszokta én adok neki kaját más nem. Mikor volt olyan,hogy később értem haza és anyu tette le neki a kaját nem evett,haza értem letettem én,rögtön befalta. Ha elutaztam pár napra akkor is első 2 nap nem akart enni,3ad nap evett csak,de keveset,akkor evett inkább mikor haza értem. Kutyapanzióban volt 5 napot idén,első nap nem akart enni,második nap már szerencsére gond nélkül ment minden.
Szóval szerintem ez nem túl jó dolog.
Megtaníthatóak,idő és gyakorlás kérdése,na meg hogy tényleg csak te add a kaját.
De mint írtam és vmi oknál fogva te nem tudod etetni akkor a kutya éheztetni fogja magát,mert rád vár és mástól nem fogadja el az ételt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!