Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy (szerintem) elég nagy...

Van egy (szerintem) elég nagy problémám, és nem tudom mit tegyek. (? )

Figyelt kérdés

Van egy 2 éves szuka németjuhász kiskutyám. Mostanában mint kiderült az egyik tanárom és a kislánya etetik a kutyát meg nyúlkálnak be a kerítésen keresztül. (A kutyám nagyon éhenkórász, mindig tudna még enni.) Mint kiderült nem is olyan kajákkal etetik amik mundjuk hús darabok vagy hasonló, hanem vesznek ilyen pomber krumpli chipset (nagyon zsíros) és etetik a kutyát. Az utca felől minden lyukat betömtünk, hogy ne nyúlkáljanak, ennek ellenére vagy a kapu alatt vagy nemtudom, de etetik. Igen, beszéltünk már velük. (a húgom a lány osztálytársa)

A lány azt mondta, hogy azért etetik mert neki az anyukája nem engedi, hogy kutyája legyen... mindegy.

Az a kérdés, hogy hogyan lehetne megtanítani a kutyát, hogy akkor se fogadjon el idegenektől ételt ha nem szólok rá?

Köszi, ha végigolvastad!

2019. dec. 23. 13:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

A kislánynak meg valami ilyesmit fogok mondani, amit írtatok a speckó kajáról. Köszönöm szépen mindenkinek!! 😊

És boldog karácsonyt!

2019. dec. 23. 17:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kellene mellébeszélni sem. Nyugodtan megmondhatod, hogy ez veszélyes, mivel így a kutya azt tanulja meg, hogy idegenektől(=nem a gazdájától) el azabad fogadni ételt, és ebből nagy baj lehet, ha valaki meg akarná mérgezni. Persze mondd el azt is, hogy nem rájuk célzol, de sajnos sok az ilyen lelketlen ember, muszáj vigyázni.
2019. dec. 23. 20:45
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen, az igazság a legjobb. Mindenképp ezt teszem először, de kell egy b terv... mindenkinek köszönöm a tanácsokat!
2019. dec. 23. 22:41
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Zard be a hazba vagy a belso udvarra,ahol nem fer hozza a ket elmebeteg a szemetevel. Vagy csinaljatok megy egy keritest.
2019. dec. 24. 02:07
 15/15 anonim ***** válasza:

9/14 voltam!

Gyakori szokás azt lehúzni,amit nem akarunk látni,hallani de még olvasni se!

A portánkra bedobták a mérgezett valamit,amitől elpusztult a kutyánk!

A halálbűntetést kéne annál elvégezni azon,aki a más kutyáját,a más birtokán öli meg!

Pontosan emiatt jött a fegyelmezett etetés amit meg lehet tanítani az állatmenhelyről elhozott állatokkal!

Könnyebb sírni mint odafigyelni!!!!

2019. dec. 28. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!