Mi történhet? Kutyás problémám van.
Kb feljelenthet lopásért is akár...
Mindig kell nyilatkozat, különben az új tulaj hogyan íratja a nevére?
Bemegy az állatorvoshoz, hogy mostantól ez az én kutyám? A doki chipet néz, és hoppá. Van. Cím is, elérhetőség is. Így nem írják át bemondásra.
Abban hibáztál, hogy nem írtatok papírt.
Értem én.
Te nem érted, amit írtam.
Te elvittél egy kutyát, aminek van chipje, regisztrálva, de papírt nem írtatok.
Ergo a hatóságnak úgy is elő adhatja, hogy a kertből kiloptad. AZtán továbbadtad papírok nélkül...
Mert az ő nevén van, de bizonyítani nem tudod, hogy hogy került hozzád, és hogy kinek miért adtad tovább.
De a kör előbb utóbb körbeér. Mert ha az "új tulaj" szeretné a nevére venni, oltatni, akkor az állatorvos jelezni fogja, hogy egy chippes kutyát szeretnének papírok nélkül átíratni.
Szóval ez 3 éve történt??? És akinek te odaadtad, az szart oltatni? És most chip alapján felszólították a "régi tulajt" hogy oltassa be???
Akkor is mondhatja, hogy eltűnt, vagy hogy elloptad. Neki semmit nem kell bizonyítania. Max annyiban lehet hibás, hogy ugye eltűnt/lopott kutyát bejelentünk, hogy a chip mellé regisztrálják. De ilyen esetben nem tudom mi van, hogy 3 éve nincs nála, és ő sem jelentette sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!