Az a problémám, hogy egy olyan hüvelykúpot kell használnom, aminek a tájékoztatójában az áll, h tilos alkohol fogyasztása. Szerdán megyek bulizni, ha iszok egy pici alkoholt nagy baj történhet?
Szerinted poénból írták rá,hogy tilos alkoholt fogyasztani?
Én nem vagyok sem orvos,sem gyógyszerszakértő szal nem tudom megmondani lehet-e bajod.Valószínűleg a kettő együtt mellékhatásokkal járhat,pl.szédülés,rosszullét.
Ha ez a hüvelykúp a Klion nevezetű, akkor nem ajánlom, mert amikor én szedtem még a nőgyógyászom is külön figyelmeztetett, hogy ne igyak semmiféle alkoholt.
21L
Köszönöm a válaszokat!Gondoltam is,hogy tuti lenne mellékhatása,mert felkiáltójelezve volt,hogy tilos inni,és azóta olvastam is erről a készítményről,hogy nagyon erős.
Na meg pia nélkül is jól lehet bulizni!:)
Egyébként Klion -D 100 ez a kúp.
És aki használt ilyet,megszűnt a hüvelygombája?sajnos nekem már volt régebben akkor egy másik fajta gyógyszertől megszünt,de most újra visszajött....
Tévedés, gombára is jó:
"Hüvelyi trichomoniasis és/vagy gombafertőzés lokális kezelése"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!