Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak azzal a kóborkut...

Mit csináljak azzal a kóborkutyával? Úgy sajnálom

Figyelt kérdés
Múltkor sétáltunk a barátnőmmel egy kicsit elhagyatott városrészen amikor megláttunk egy lett kopó féle kutyust aki mikor meglátott egyből elkezdett vonyatani, a fülét lehajtotta és amennyire lehetett úgy behúzta a farkát és el kezdett futni előlünk. Annyira megsajnáltam hogy még könnyeztem is, mert -élőbe legalábbis- ilyet nem láttam még kutyánál. És ott van már vagy egy hónapja, csak mindenkitől fél, akartam vinni neki enni és akkor is elszaladt, másnap visszamentem és a kaját nem ette meg. Mit tudok még csinálni vele? Olyan aranyos és úgy sajnálom szegényt, nem akarom hogy elpusztuljon. Sajnos örökbefogadni nem tudom, mert emeleten lakunk.
2010. júl. 20. 10:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szólhatnál szakembernek, hogy fogják be, egyidejűleg esetleg jelezhetetd, ha igényt tartasz rá egy kis gondozás és szocializáció után. Ha ennyire fél, úgyis csak rutinos tudja befogni, orvosra, szocializációra meg szüksége lesz, szóval a legjobba menhelynek szólni, vagy sintérnek.
2010. júl. 20. 10:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
emeleten is jobb neki, mint az utcán, ha komolyan gondolod, hogy segíteni akarsz rajta, akkor megszelídíted és befogadod...vagy keresel neki helyet (ha hagyja persze :S)
 3/5 anonim ***** válasza:
Nemtudod valahova elvinni, hogy rendbehozzák? Állatorvos, akármi, utánna egy (kutyakozmetikus) vagy te otthon szépen leápolod és képeket ragaszthatnál ki, hogy ingyen elvihető, szerető gazdiknak.
 4/5 anonim ***** válasza:
a szakember akkor fogja szerintem meg ingyen ha utána igényt tartasz rá
2010. júl. 20. 10:28
 5/5 anonim ***** válasza:

ebrendészetet hívd ki, ők lehetséges, hogy később örökbe tudják adni. vagy másik lehetőség:

[link]

2010. júl. 20. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!