A kutyám megevett egy latexmentes óvszert, mi tévő legyek?!
Figyelt kérdés
A 4 kg-s kutyám megevett egy használt latexmentes óvszert. Késő van, nem tudok orvoshoz rohanni, mi a fenét csináljak? Lehet tőle baja? Járt már valaki így? Kijön majd hátul?
Teljesen kétségbe vagyok esve 😭
2019. dec. 13. 23:50
1/8 anonim válasza:
Mégis hogy ehette meg?! Az udvaron intéztétek a dolgot?
2/8 anonim válasza:
Mikor ette? Azonnal hánytatni kellett volna, amíg a nyelőcsőben van. Most már jobb ha hagyod, jó esetben kijön belőle. Talán nem akad el a beleiben... Egy kis natúr joghurt megkönnyíti a bélműködést. Mindenesetre figyeld és ha reggeli székletben nincsen benne, akkor irány az orvos!
3/8 anonim válasza:
Etesd meg,ki fogja kakilni. Nem lesz baja.
Mi azonnal kidobjuk az ovazerunket otthon hasznalat utan.
4/8 anonim válasza:
Nekem a tacsim egyszer véletlenül a májkrémes tubust kivette a kezemből és azt is megette. Másnap kikakilta szerencsére. Valószínűleg nálatok is ez lesz de ha még sem sürgősen menjetek orvoshoz mert bélelzáródás is lehet belőle.
5/8 anonim válasza:
Vidd el reggel dokihoz, úgyis munkanap van, nem lesz felár!
6/8 anonim válasza:
Anyum kutyája múltkor a mübeles virslit ette meg, de 2 nap múlva kikakilta a a műbelet vagy mit
7/8 A kérdező kommentje:
A parkban találta valami bokor alatt, mire odaértem az óvszert megette és ette volna utána a csomagolást is de azt el tudtam venni. Szerencsére reggel kijött kakival megtöltve mint egy kis virsli.
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat. ☺️
2019. dec. 14. 09:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!