Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melegben és hidegben agresszív...

Melegben és hidegben agresszív a Jack Russelem, miért?

Figyelt kérdés
Ha túl meleg vagy túl hideg az idő, kutyusom érzékenyebbé válik és ezt agresszivitásban fejezi ki. Ez miért van? Lehet tenni ellene?
2010. júl. 19. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:
70%
Őszintén szólva én más okot keresnék az aggresszivitására. Nem hiszem, hogy az időjárás okozza,biztosan van olyan körülmény, ami az ilyen helyzetekben azonos - egy személy, egy szoba, egy másik kutya, vagy a te viselkedésed hibás bizonyos helyzetben. Ok nélkül nem agresszív, és melegben a kutyák elfekszenek és pihegnek, max. többet isznak, de nincs feles energiájuk agresszióra és ugatásra, ugrálásra, mert azzal nő a testhő. Egész biztos más probléma van, szerintem gondold át ezt újra! L27
2010. júl. 19. 20:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem jól fejeztem ki magam, vagy Te értetted félre, de nem ugatásban és ugrálásban nyilvánul meg az agresszió, hanem morgásban és harapásban. Bővebben: behúzódik a házába, vagy üldögél valahol, és ha ilyenkor közel megy hozzá valaki,akkor morog, ha netán nyúl is felé, akkor oda is kap. Régóta figyelem már: hidegben, esőben (egyértelmű, hiszen kevés és rövid szőre van) és nagy kánikulában viselkedik így.
2010. júl. 19. 21:24
 3/3 anonim ***** válasza:

A kutya közel áll a természethez, sokkal jobban látja, érti, mint mi, emberek, sokkal többet érez belőle.

Nem hinném, hogy az időjárás miatt van.

Inkább nevelésbeli probléma, amit ti köttök az időjáráshoz.

2010. júl. 20. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!