Ha baja lenne a kutyánknak akkor annak már lenne jele?
Sajnos ma délután, kb. 7 órával ezelőtt elcsórt a kutyánk 2 tábla csokit, ebből kb. 1,5 táblát meg is evett (részben csomagolással együtt)
Állatorvos ma nem volt, el se tudtam érni. Aggódok érte nagyon, de sajnos nem tudom meg nem történtté tenni.
Nem hányt, rossz kedve sincs, evett, ivott azóta. Semmi se látszik rajta
"Szóval aki így jár....no para, ha tejcsoki akkor úgy látszik nincs nagy baj!" - ezt azért ne terjeszd így, mert a tied most ezt szerencsére megúszta, de ettől másé, máskor, más körülmények közt (más testsúly, csokitípus, csokimennyiség, érzékenység, egyéb betegség stb.) még simán belepusztulhat.
Ha kiesel a 4. emeletről, és épp alattad gyakorlatoznak kaszkadőrök egy speckó matraccal, attól még (remélhetőleg) nem ajánlod másoknak, is, hogy ugorjanak csak ki, "no para".
Nem kell kiforgatni a szavaimat! Sajnálom hogy ilyen nehéz a felfogásod és nem tudod értelmezni amit írtam!
Én se lábat lógatva ültem itthon, hanem orvoshoz vittem! Ahogy máskor is tenném ha előfordulna. Annyit írtam hogy úgy látszik a tejcsoki nem olyan nagy gond mint pl. az ÉTCSOKI!
Sehol nem írtam hogy nem kell vigyázni és ha megtörténik a "baj" akkor orvoshoz vinni!
De hogy Te is értsd....ha csokit eszik a kutya vigyük orvoshoz, de ha nem látszik tünet akkor nem kell egyből a legrosszabbra gondolni és halálra izgulni magunkat! Így már világos??
A példád a 4. emelettel......menj el Te is orvoshoz! Lehet rádférne egy kivizsgálás! :D Igen rossz hasonlat!
Mindenki másnak köszönöm a válaszokat és a segítséget!
Orvoshoz vitted, de későn! (Ha baj lett volna, már nem tudott volna segíteni.) Ha látszanak a tünetek, akkor meg már késő!
Nem kell így nekem támadni!
De ez a mosolygás meg a "no para" nem előremutató összegzése a történteknek! Igen, m*rha nagy SZERENCSÉD volt, és örülök, hogy a kutyádnak "kutya baja":) - De te meg azt értsd meg, hogy rengeteg h*lye szaladgál, aki minden sz*rral eteti a kutyáját, és meg van győződve róla, hogy ez az egész csokis-édesítőszeres sztori csak kitaláció! Nem kell alájuk adni a lovat, mert egyszer nagyon pórul jár a kutyájuk, és akkor már késő lesz sírni!
Amúgy korábban én is adtam "hasznosnak ítélt" választ is.
Nem, nem vittem későn! Mit tudsz te? Semmit! Se aznap, se másnap nem mentem be dolgozni csak azért hogy figyelni tudjam hogy van! Vele voltam végig! Nem egy nagyváros közepén lakok, itt csak 1 állatorvos van, a legközelebbi pedig olyan távolságra hogy nem lett volna könnyű odajutnom úgy hogy a férjemnél van az autó. Amit tudtam megtettem és ha akármit észleltem volna kihívtam volna a sokkal messzebb lévő orvost akármennyibe is került volna! Te támadtál Nekem!!! Nem bíztattam senkit hogy etesse a kutyáját csokival és minden más szarral, az hogy ki mit etet a sájátjával az a saját dolga, NEM direkt adtam neki elhiheted!
Mellesleg sokat olvastam ezzel kapcsolatba, igen...írják hogy nem jó nekik a csoki és nem szabad adni, de! egy olyan esetet se találtam hogy elpusztult volna a kutya. Max. hányás, hasmenés, rossz közérzet, bágyadtság....
Ezzel lezártam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!