Milyen kutya fajta való egy egy éves gyermek mellé?
Persze, már manapság senkinek ne legyen kutyája ugye?
AKi öreg othon van 0-24 ne legyen, mert meghal nemsoká, mi lesz a kutyával. Aki dolgozik, mi lesz a kutyával? Akinek gyereke van az csak nyúzva lehet, ne legyen..
Normális helyen meg pont nem 14 éves korára lesz a gyereknek kutyája, hanem azzal nő fel, és már kicsi korában is tudja mi az állatok szeretete meg milyen az állatokkal együtt élni.
Miért ne lehetne egy kisgyerekes családnak kutyája? Pf...
Nekünk 4 hónapos volt a lányunk mikor hoztunk egy kutyát, border collie-husky mix, nagyon szeretik egymást, most 10 hónapos a lányunk, 8 a kutya, már kezd járni a kislány, együtt cseperednek, szeretik egymást, a kutya is amúgy egy nagy bohóc, de ha ott a kicsi akkor egy kezesbárány lesz, jó ezt látni, ahogy szeretettel és örömmel fordulnak egymás felé..
Ez azoknak szólt akik szerint kb senkinek ne legyen kutyája..
Nekünk volt kuvaszunk is mikor én voltam baba, tizenéves voltam mire meghalt szegény, mai napig rengeteg kép van, ahol a hátán ülök meg ilyenek, és imádta a kutya, mindig mondja anya is. És tényleg, emlékszek hogy imádott az a kutya engem, pedig a kuvasz pont nem egy öleb.
Csak ti kanapéhuszár kutyások hiszitek, hogy a kutyának minden kínzás, kb. szegény kutyákat lenézitek valami degenerált selejtnek, holott nagyon is értelmes lények, és normális helyen helyén tudnak kezelni egy gyereket és szeretik is!
Én alapvetően a pulyákat nézem dehenert selejtnel, meg az anyjukat, akelyik lehugyozza a bokáját attól is, ha a purgyéja fingik egyet.
A kutyán pedig csak egy debil engedi lovagolni a gyerekét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!