Minseo1998 kérdése:
Szerintetek hülyén néz ki három különböző fajta kutya együtt?
Figyelt kérdés
Golden retrievert, Huskyt és Berni pásztort szeretnék majd, de nem néznének ki furán együtt? Igazából az sem érdekelne, ha igen, csak kíváncsi vagyok mások véleményére is. Illetve akinek három kutyája van hogy oldja meg pl a sétákat? Nem nehéz egyszerre három kutyát sétáltatni?2019. nov. 5. 16:20
1/8 anonim válasza:
Miért nézne ki hülyén együtt? :DD
Egyáltalán nem, tok cukik lennének 😍
Ha jól vannak nevelne, akkor sima liba a setaltatas 😃
Csak 3 kutyával tényleg érdemes kimenni kutyafuttatoba/ nagy kertben játszani, mert így a séta közben nem nagyon tudnak megállni szaglaszni, mert akkor tényleg három iranyba mennének és az már problémás, szóval 3 kutyával egyszerűbb csak sétálni, max néha megállni, hogy azért tudjanak szagolgatni is
2/8 A kérdező kommentje:
Sétáltatással inkább az elején lenne probléma amíg megtanulják. Az kicsit időigényes lesz külön járni három kutyával.
2019. nov. 5. 16:36
3/8 anonim válasza:
Nem kell külön járnod a három kutyával, sőt! Az együtt sétáltatás elősegíti bennük a falkaszellem kialakulását, inkább az elején kérj segítséget valakitől, aki tud menni veletek.
4/8 anonim válasza:
Dehogy is, nem ruhadarabok :)
Én majd egy corgit szeretnék a bernim mellé, ők is "jól" mutatnak majd 😂
5/8 Lizolu válasza:
Ha egy kutyával tudsz sétálni akkor hússzal is akár.Én mindennap 3 kutyával megyek sétálni és néha nézem, hogy megvannak e mind mert kicsit se húznak.Én 2 méter magas vagyok és 2 tibeti spánielt és egy csivava-tacsko mixet viszek.Sőt néha még szüleim kutyáit is viszem(németjuhász+roti).
6/8 anonim válasza:
Itt inkább az eltérő mozgásigény lesz problémás. A husky naponta igényel 10-20-30km-t is akár... Őt el kell hordanod külön is futtatni, húzatni, stb.
7/8 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy más a mozgásigényük de maximum a huskyval többször megyek majd.
2019. nov. 9. 19:28
8/8 anonim válasza:
Szia egyatalan nem nekem husky,staffim,es welsh van es nagyon aranyosak egyutt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!