Bichon havanese tartók! Milyen ez a fajta? Milyen vele együtt élni?
Szia!
Nekem van havanese 1 kutyusom, Zsebi. Nagyon szeretetre méltó kutyus .Családi házban lakunk 4-en meg ő meg egy cica. A cicával együtt nőttek fel és azóta is elválaszthatatlanok, volt amikor még tisztogatta is. A többi macskákat mindegyiket elhajtja nem ismer kegyelmet. Voltak berni pásztoraink , ők nem ugattak semmi de Zsebi ahogy kimegyünk az udvarra be nem áll a szája, nagyon jó házőrzőnek is . Megvan egy napi rendszere, reggel 6-kor kelti az egész családot, ő az ébresztőóránk, és ha nem visszük ki akkor megbosszulja, mert bepisil. A szobatisztaságra szoktatás kissé nehézkesen ment, de mostanra minden rendben.Csak ajánlani tudom, mert csodálaos kutyus:)
Imádni valóak..
Sajnos nekem csak volt:(
Egyszer levittem sétáltatni..póráz nélkül szépen jött mellettem..egy eszetlen sofőr feljött a járdára elcsapta és tovább hajtott..lebénult,megvakult..1hét múlva elhunyt..
Ha egyszer megtalálom..ugyan ezt a sorsot kívánom neki..
KÖSZI!!!
3.válaszolónak
Sajnálom szegény kutyust, hasonló az én helyzetem is csak nekem a cicám hunyt el így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!