Miért híresztelik az emberek azt, hogy az amstaffok veszélyesek?
Figyelt kérdés
Annyira értetlenek és befogadó képtelenek az emberek bizonyos dolgokkal kapcsolatosan, hogy az valami őrület. Nem egy ismerősömet “zavarja,” hogy staffim van, és képesek velem vitába szállni, hogy a kutyám igenis meg fog vadulni. - Amit persze kétlek, ugyanis kenyérre kenhető, jámbor kutyus. Az már más téma, hogy vannak kutyatámadások, (pitbull, rottweiler, dobberman, stb fajták) de abba miért nem gondol bele senki, hogy az ember teszi őket veszélyessé? A nemtörődömség, a bántalmazás és a nevelés hiánya miatt van ez. Az emberek is képesek úgymond megvadulni, ha éppen úgy vannak nevelve... Ahányszor végig megyek az utcánkban, az összes kutya kivétel nélkül ugat. Velünk szemben van kettő pit, és meg se mukkannak, ott ülnek és figyelnek, csenedesen. Olyan nyugodtak és okosak, öröm nézni Őket. Van, hogy benyúlok megsimogatni, hagyják azt is, szétnyalják a kezemet. :) Az én kutyám ugyanilyen, bár Ő még csak 8 hónapos. Valamiért rosszul esik nekem, ahányszor úgy beszélnek erről a fajtáról, mint valami vadállatról. Olyan, mintha engem bántanának vele... Miért jó az embereknek, ha elítélnek egy állatot csak azért, mert van ereje?2019. nov. 1. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!