Hogy lehet kibírni az első heteket a kutyával?
Keress neki másik gazdát. Nem csak az első pár hét ilyen, hanem az első fél év minimum.
Nem való neked kutya.
"összeszarik mindent"
Gondolom lakásban van. Kutya nem való lakásba.
De, a Midnight Sun kennelből hoztuk. Felkészítettek, tudtuk mit vállalunk. Szoktatjuk a szobatisztaságra.
Nagyon szerettem volna a kutyát, de most még úgy érzem hogy egyáltalán nem szeretem, és hogy csak nyűg. Más elméletben takarítani utána a szart mint gyakorlatban. Meg át kellett rendezni a lakást, biztonságossá tenni neki, olyan más lett minden.
Egyáltalán nem szereted? Egy kölyökkutyát? Akit ráadásul akartál? (És ha tenyésztőtől hoztad, akkor valószínűleg nem is volt olcsó.)
Valami nagyon fura ebben az egészben. Nem volt még állatod soha?
Én macskás vagyok, ami ugye sok szempontból más, mint a kutya. Mégis, amikor elhoztam a kiscicáimat, első pillanattól imádtam őket, hiába amortizálták le a lakást hónapok alatt, hiába kellett miattuk új ajtókat felrakatni, hiába ébresztettek fel éjszakánként stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!