Milyen ketrecet, kennelt ajánlotok kölyök kutyának, ami nem horror ár?
És szerinted abból fog tanulni bármit is,hogy éjszakára bezárod? Amúgy is egy kölyök kutya ha tetszik ha nem az első heteiben üríteni fog éjszaka is.Nyüszíteni,ugatni ha beszédes egyed ketrecbe zárva is fog még jobban mint amúgy.Újságpapírt,pelenkát tegyél le felfogónak,ha annyira zavar,de ne zárd be azt a szerencsétlen kutyát az isten szerelmére az nem nevelés..
Nem arra van a szoba kennel,hogy bezárd bele főleg nem nevelési célzattal.Hagyd kint a kutyát semmi rosszat nem tud csinálni azon túl,hogy becsusszan egy pisi -be is fog,mert a kölykök pár óránként ürítenek- vagy egy kaki.
Egyébként S-es ketrec egy kölyöknek bőven elég az olyan 6.000-10.000 forint nem egy nagy összeg érte.Nagyobb testűnek méretenként kb 2.000-3.000 forintal nő az összeg.
Milyen fajta-méretű a kiskutyád?
Lehet neten találni használt, eladó ketreceket.
Egyébként lakásban tartott kölyöknél hasznos a ketrec, amikor nincs felügyelet alatt a kölyök.
Én azt olvastam, hogy a szobakennel arra jó, hogy az az ő vacka, ahova elbújhat, ennek ellenére el nem tudom képzelni, hogy bezárjam egész estére oda...
Egy ilyen kistestű kutyust pláne. :(
Ilyen gondolat menet mellett inkább ne vegyél kutyát.Mit tanulna abból,hogy éjszakára bezárod? Mert biztos nem azt,hogy akkor aludnia kell.Meg miért kéne? A kutya nem egy gyerek vagy egy ember,hogy 8-10 órát végig aludjon.
Bele piszkítana,nyüszítene hogy engedd ki,kaparná és rágná a ketrecet,feltúrná az egészet ami oda vezet,hogy tönkre megy a drága ketrec és a benne lévő dolgok.Had mászkáljon éjszaka ugyan úgy kell innia is,helyezkednie,kicsit mászkálnia akár rágni a játékait.Ameddig kölyök piszkítania is kell nem bír ki 8 órát anélkül.
Ameddig ezt csendben teszi nem baj minden más kutya ezt csinálja.Nem papagáj,hogy bezárod és letakarod hogy majd akkor biztos alszik.
Megutáltatod vele a ketrecet,mert akarata ellenére bezárod oda úgy,hogy onnan nem jöhet ki csak amikor óhajtassz felkelni és ajtót nyitni neki.Na ne..
Teljesen jó a kennel. Nekem sportkutyáim vannak, és de, ha úgy szoktatod, olyanok, mint a "papagáj". Kicsi korul óta kennelbe vannak szoktatva, versenyen kennelbe betesz, letakar, elalszanak abban a percben. Szeretik, megnyugvás nekik. Éjjelre nem teszem őket be, de ez sak azért van, mert nem mászkálósak, ha azok lennének, akkor betenném.
Nem kell túlmisztifikálni. A kutya nagyon adaptív, főleg fiatalon, és 8 órát simán végigalszik. Ha normálisan van szoktatva, akkor egy kölyök is. S-es jó lesz a tacsinak, tégy bele pelenkát, vizet, mehet aludni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!