Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A beagle mennyire ragaszkodik...

A beagle mennyire ragaszkodik a gazdájahoz? Tapasztalat?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvasom, hogy szökős, önfejű, makacs, független fajta. De gondolom azért ő is szereti a gazdáját és ragaszkodik hozzá. Vagy nem?

Elsősorban saját tapasztalatok érdekelnének. Mennyire nehéz egy beagle-lel?

2019. okt. 20. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:
18%
Minden kutya ragaszkodik a szerető gazdihoz. A Beagle is.
2019. okt. 20. 19:15
 2/7 anonim ***** válasza:
9%
Nagyon. Az első válaszolót cáfolnám , a pitbull félék nem igazán ragaszkodnak a gazdájukhoz.. Bevadulhatnak
2019. okt. 20. 19:44
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Nyilván, de ösztönösen szökik, megy a másik állat után, hiszen vadászkutya, ezt tanították neki évszázadokon keresztül. Megfelelő neveléssel el lehet érni sok mindent nála.
2019. okt. 20. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

Nekem sokféle kutyám volt már. A németjuhászt kivéve mind életfogytig :) Tacskó keverék 10 év, angol cocker spániel 15 év, németjuhász keverék 2 év, beagle 8 év, mudi-mostani kutyám most 10 éves. (mind kan)

A beagle teljesen más volt, mint a többi. Én szeretem, ha bújós egy kutya, "kéri a simit". Na, a beagle nem kérte. Oda sem jött soha hozzám magától.

Csak a szag érdekli, meg a vadászat. Magának való dög volt :). De szerettem őt is.

Akkor lett simulékonyabb, mikor a spani öreg lett (10+),és vak lett meg süket (a spániel). Akkor a spániel lejjebb adott a dominanciájából, a beagle sokat segített nekem nagyon keresni a spánielt. (fekete süket és vak kutya el tud tűnni egy udvaron :))

De utána sajnos, mikor elpusztult a spani, a beagle is beteg lett nagyon.. El kellett altatni :(

Ragaszkodóak ők is, de máshogy, mint egy ölkutya. Ő nem fog odamenni pacsizgatni, mint egy spániel. De szívesen üldöz veled EGYÜTT vadkacsákat a nádasban. Tőled 50 méterre :)

2019. okt. 20. 20:31
 5/7 anonim ***** válasza:
21%
2-es igaza van.Ismertem aki félt a saját pitbulljától,morgot rá.Veszélyes kutyák,elég a híreket megnézni.
2019. okt. 20. 21:37
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

"2-es igaza van.Ismertem aki félt a saját pitbulljától,morgot rá.Veszélyes kutyák,elég a híreket megnézni.

A válasz 85%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 32%-ban hasznos válaszokat ad."

Teljesen mindegy mit írsz nekik, még ellenérveik sincsenek. Nyomogatják a piros kezet mint egy óvodás, azért van 0 százalékom...

2019. okt. 20. 21:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem több ellenérvem is van. Kettőt fogok kiemelni most:

1.: amit a "pitbullfélékről" (ilyen szó létezik egyáltalán?) hadováltok ti ketten, az nettó baromság. A bull-típusok elképesztően lojálisak, a gazdájuk a mindenük, bármit megtennének az emberért. Veletek ellentétbem, akik hallották, hogy valaki hallota, hogy a szomszédjának a vejének az anyósának a Marinéni hallotta, hogy volt valaki, aki félt a pitbulljától (amúgy megjegyzem, ez sem a kutya hibája, hanem az inkompetens gazdáé), én saját tapasztalatból írom a véleményem, és a pitbullom, köszöni szépen, itt szuszog az ölemben. :)

2.: akinek ilyen a helyesírása és a kifejezőkészsége, mint ennek a második számú versenyzőnek a az off-topic kommentelők táborából, akkor nincs min meglepődni. Az a réteg, amelyről ő beszél, az nem úgy tartja a kutyákat, ahogy az helyénvaló lenne. Szakértelem és alapvető ellátás, kiképzés nélkül bármilyen fajtájú kutyát felelőtlenség tartani.

Remélem, megfeleltek az ellenérveim. Van még, ha ezt keveselnéd!

2019. okt. 20. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!