Megevett egy fél darab szappant a kutyám! Lesz tőle baja?
2.-nak.
Lepontoztalak, mert buta vagy és csak okoskodsz!
Semmi baja nem lesz.
Kérdező!
Ha te megennél egy fél szappant mi bajod lenne?
Hánynál és ha továbbjutott menne a hasad ezerrel.
Biztos lesznek kellemetlen tünetek, de ha folyamatosan hány és megy a hasa most hétvégén, akkor hétfőn el kell vinni orvoshoz, mert az epéjét, máját, hasnyálmirigyét megviselheti és az viszont komoly probléma.
Előbb nem érdemes, mert az orvos sem tudja kiszedni belőle a szappant, ellenszer sincs a szappanevésre, így csak a kutyát és az esetleges tüneteket figyelheted.
1. vagyok.
Mondjuk igen, hívj/vidd dokihoz.
Meghánytatja a kolléga, mert kell neki a lóvé.
DE FELESLEGES!!!
Egy állatorvos
4-es vagyok
Nézzetek már az órára!
3/4 12-kor lett kiírva a kérdés, előtte, 10-11-kor lett fürdetve a kutya.
2-3 órával az állítólagos szappanevés után már mit hányat bárki is a kutyán fél 2-kor?
Ezért írtam amit írtam!
Egyébként megsúgom, hogy nincs olyan hülye kutya, amelyik megeszi a szappant, még az epreset sem, mert annak számára nincs eper szaga, hanem vegyszerszaga van. Egy csöpp kölyökkutya még csak-csak, mert mindent a szájába vesz, de egy 9 éves már nem.
De jól elszórakozunk itt az önjelölt állatorvoson, meg ami még ebből kerekedni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!