Hogyha egy 3 éves németjuhász kutyának veszek izomnövelőt és minden nap adok neki csirkemellbe akkor nagyobb darab lesz?
Létezik kutyáknak "izomnövelő"?
Nem hiszem. Minden ilyen humán vacakkal rongálod a kutyád egészségét.
Állatok izmot sok mozgással, jó étrenddel kiválóan tudnak fejleszteni.
Pont annyit, amennyi még az egészséges kategória.
MI az istennek? Ha nagyobb is lesz, azt az ízületei fogják megsínyleni, így is gyorsan nő egy ekkora kutya. Majd hordhatod állatorvoshoz, ilyen-olyan bajokkal. Semmi értelme, de ha mindenképp meg akarod venni, vedd csak meg, tömd tele a kutyádat vele. Legalább az állatorvos tud venni rozsos kenyeret nem csak finomliszteset.
(N.B. ennél hülyébb ötletet még nem hallottam...)
#1 [link]
Létezik!. És csak azért nézegettem mert neten is látom, hogy sok mindenki csinálja és a kutyáknak nem lesz semmi baja! Természetesen nagyon sokat foglalkozok a kutyámmal mert akkor nem védené így a portájat és nem szeretne minket ennyire! Nagyon sokat játszok vele kiviszem őt futni! De már, ahogy a második kommentelő mondta, hogy baj lehet belőle akkor inkább hagyom a francba!😂 Majd veszek mellé egy pitbull kiskutyát!
Pitbull sem fogjs magától tudni, hogy mit kéne egészen pontosan csinálna...egy elszántabb betörő seperc alatt kicsinál egy kutyát.
Képezd őket a normális életre és vegyél egy kamerát, vagy önvédelmi óráket te.
Szerintem amit 'új' kutyára vagy 'csodaszerekre' költenél, azon a pénzen vidd el őrző-védőzni.
Szerintem hatásosabb
Az "izomnövelő" akkor működik, ha naponta futtatva van a kutya. A pitesek ezt általában futógépen csinálják.
Megnövekedett izomtömeggel nem lesz gyorsabb a kutyád. Futtasd szabadon, úsztasd, és még talán a marhahús izmosíthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!