Kutyanak beres cseppet mibe tegyem mert vizben hiaba nem issza meg. Kis darab hust szalamit osszetepkedtem aprora es arra csepegtettem annyit ahAny kilo a kutya ugy kicsit fintorogva de megette. Mas valaki otlet?
Vegyél egy doboz pástétomos macskakaját (imádja minden kutya) vegyél ki egy evőkanállal, csepegtesd rá a Bérest, meg a port, gyúrd gombóccá és le fogja küldeni egy pillanat alatt.
Az én kutyám is így van "becsapva" egy nap 2x.
Ne etesd már a vesebeteg kutyádat macskakajával, mert csak még betegebb lesz. Anyám... Szerintem ha kutya konzervbe, májkrémbe kevered a gyógyikat, akkor is megeszi. Ne mérgezd már feleslegesen!
Ne használj 82%-os nagy szavakat! Mérgezés! Röhej!
2 kutyám és 2 macskám van, amikor a kutyáim megszerzik a macskatálat, simán megeszik a maradékot, mert az olyan finom nekik.
Sőt, amikor a kicsit találtam, szinte halálos betegen és semmit nem volt hajlandó enni, akkor a gyógyszereit macskakajában adtam be neki, mert azt megette.
Mára már a kicsi elmúlt 17 éves, a nagyobbik meg 15 lesz, ami nagytestű kutya esetében csodaszámba megy.
Előbb adnék a kutyának egy kanálka macskakaját, mint az általad javasolt kenőmájast, ami tömény só, zsír és tartósítószer, különösen, hogy vesebeteg a kutya és TILOS A SÓ! ... de ha egészséges, akkor is!
Nem azt mondtam, hogy holnaptól térjen át a macskakaja etetésre, hanem kapott egy ártalmatlan tippet, amivel biztos be tudja adni a kutyának a fontos gyógyszert!
Egy kanálnyiról volt szó, ne lihegd túl!
És a helyedben alaposan elgondolkoznék a kenőmájas tippről, mielőtt tényleg elteteted a Kérdezővel a kutyáját láb alól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!