Kutya tartó etikett?
Minap az utcán rám rontó kutyát pofán rúgtam, a gazdája elmondott mindennek, mert csak játszik a kis aranyos.
Köteles vagyok megvárni amíg ez kiderül???
A kertes házam előtti füvet alig tudom lenyírni mert tele van aknával. Mikor szóltam az egyik sétáltatónak a kislapátért szerinte az én kötelességem eltakarítani mint a havat.
A szomszéd kutyája rendszeresen széttépi a kerítésem, szerinte az az oldal hozzám tartozik, nekem kell erősebbet csináltatni. Kinek van igaza?
A kislapát fölösleges, csak a baj van vele, mert használat után is tenni kell valahová.
A célszerű megoldás egy zacskó, esetleg kettő egymásba húzva, balesetmegelőzési szempontok miatt. A zacsóba belenyúlunk, és mintha gumikesztyű volna rajtunk felszedjük a kutyagumit. Aztán a zacsit szépen kifordítjuk, a kaka bent lesz, a kezünk meg kint. A zacskót becsomózzuk, és elsétálunk vele a legközelebbi szemetesig.
És mindez a gazdi kötelessége. A kutyakaka nem falevél vagy hó, amit a Jóisten hullat a járdára. A kutyának van gazdája, így a kutyakakának is.
13#-Én megértem a fóbiádat, csak nem értem miért olvasod ezt a rovatot. Én az emberrel vagyok így, túl sok van belőle, minden életteret betölt, erőforrást kizsákmányol.
Ha nincs üzleti haszon, vagy nem kell tartani retorziótól akkor kitör belőle a kannibál bár van 3db. nyelvvizsgája. A kutyában sokkal könnyebb megbízni, ha meg tesz neked valamit nem csatolja hozzá az idióta elvárásait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!