Hol találhatok barátokat a kutyámnak Budapesten?
A porblémám a következő:
A kutyusom kis- közép méretű 1,5 éves. Logikusan a futtatóban kerestem a többi gazdi, kutyus társaságát, ha úgy alakul.
Illedelmesen megkérdezem, hogy szabad-e menni közéjük. A kisméretű kutyusos gazdiknak az a baja, hogy nagy a kutyám. A nagyobb kutyásoknak pedig az, hogy kicsi, és az ő kutyáik egymás között durván játszanak.
A marmagassága számszerűen 42 cm. Nekem 163 cm magasságommal a térdemig ér fel nem egy nagysúlyú kutya 9 kg. Nagyon barátságos, nincs szocializaciós problémája.
Ugyan egyszer- egyszer játszik egy németjuhász lánnyal, de nagyon ritkán klappol az időzítés.
Van esetleg valami ötlet, hogy ilyemkor mit lehet tenni? Esetleg hasonló helyzetben van-e valaki?
(10. kerület)
Köszönöm a gyors választ! :)
A Halom utcai és Csajkovszkijba szoktunk mi is járni. Utóbbiban egy- egy kutyát szoktam látni egy kört tesznek a gazdikkal és kész. Maga futtató szinte soha nem foglalt, vagy ha igen, akkor problémás kutyus van bent egyedül.
Óhegyet megnézem akkor, tényleg köszönöm.
Egyszer- kétszer lenézek akkor koraeste tájt a Csajkovszkyba is,és az Óhegybe is, mindenképp.
Elégy szerencsétlen a séta időbeosztásunk. (6, 15, 21)
A Városliget eléggé távol esik a napi lejárástól, és úgy vagyok vele, amit utazással töltenénk időt azt is jobb magával a játékkal eltölteni. (Napi/ heti viszonylaban.)
Elég furcsa volt nekem ez a kissé kirekesztő hozzáállás, főleg a kiskutyásoktól (itt nem az extra mini yorki/ csivava méretűekre gondolok, mert azt még megérteném,mint ahogy a nagytestű gazdákat is) viszont a mini/mikronál nagyobb kiskutyás gazdik ellenszenvét nem.
De hát ez van.
Köszönöm a segjtségeket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!