Kutya váratlanul mitől pusztulhat el?
“ minden reggel es este latogattak. Volt neki enni adva, es víz is volt elotte mindig. ”
Hát legalábbis nektek ezt mondták. Máskor fizetős kutyapanzióba add be ottlakással, akkor nem hal meg, mire hazaérsz. Valószínűleg nem hirtelen a semmitől, hanem egyheti kínzástól/elhanyagoltságtól halt meg.
MIlyen idős volt? Nagy kutyák kevesebbet élnek....
Inkább valószínű, hogy csak a szerencsétlen véletlen hogy épp akkor múlt ki szegény, amikor nem voltatok otthon.
Ha otthon vagy kire fogod, magadra? Na ugye!
Ha kutyapanzióba viszed, akkor is érheti őt halál, ők sem tudják garantálni, hogy ne akkor álljon le a szíve....
Kapott kaját, azt mondod, a szomszédok is látták, hogy nem hanyagolták el.... Volt neki árnyék is, ahol hűsölt!!???!! Ez utóbbiról való gondoskodás pedig a te feladatod kellett legyen előtte....
Szóval nem kéne a megbízott etetőre fogni, és már amúgy sem hozhatod vissza, valahogy lépj túl rajta!
Ne vádold magad, nem biztos, hogy ha otthon maradsz, akkor meg tudta volna akadályozni, hogy meghaljon.
Az én gyönyörű skót juhászom 6 évesen hirtelen szívmegállásban halt meg. Semmi előjele nem volt, makk egészséges volt, ott álltam mellette, amikor összeesett, rohantam vele dokihoz, de nem lehetett rajta segíteni. Egyik pillanatról a másikra megállt a szíve.
A barátnőm labradorja pedig 3 évesen halt meg álmában, a lakásban, a foteljában szundikálva, miközben mindenki otthon volt. Észre sem vették, csak amikor már halott volt. Neki is megállt a szíve.
Ha pedig megfordult a kutyád gyomra, ahogy a fenti írta, ami sajnos szintén gyakori, azon se tudtál volna segíteni. Én is hiába rohantam a német juhászommal a dokihoz, amikor láttam, hogy fúvódik fel, nem lehetett rajta segíteni.
Ne legyen bűntudatod, a kutyád rendesen el volt látva, a kennel védett helyen volt, valszeg valami olyasmi történt, amikről fentebb írtam, amin úgyse tudtál volna segíteni. Sajnálom a kutyusodat, részvétem, de most már ne emészd magad rajta, biztos szép élete volt mellettetek, ennyi adatott neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!