Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért támad a kutyám kisgyerek...

Miért támad a kutyám kisgyerekekre?

Figyelt kérdés
Labrador retriever (fajtiszta) kutyám van. 40kg körüli testes kutya 2 és fél éves. Ha nála kisebb gyereket meglát -gondolok itt 1-9 éves gyerekre- azonnal ráugrik és ledönti a lábáról. Mit csináljak vele hogy ezt ne csinálja?
2010. júl. 15. 19:57
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

a nyakörvet elszakítja a pórázt meg ha nem figyelek egy perc alatt elrágja.

sokat játszok vele. Minden nap.

2010. júl. 16. 08:55
 32/35 anonim ***** válasza:
67%
hát lehet azért mert nem tetszik neki hogy az ő területén van egy idegen gyerek és látja hogy kissebb ezért nem fél megtámadni
2010. júl. 16. 09:17
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
hogy szakítaná már el a nyakörvet??? meg mi az, hogyha nem figyelsz, akkor egy perc alatt elrágja a pórázt??? mi a faszt csináltál te nevelés helyett azzal a kutyával??? nem mellesleg, nem létezik, hogy egy 40 kg-os kutya pórázon valahogy elszakít egy nejlon nyakörvet!!!!!!!!!! a hagyd! szerintem, az alapparancsok egyike a pórázon kulturáltan sétálás szintén alapdolog....sürgősen kezd el nevelni a kutyádat, mielőtt egy gyerek karját vagy nyakát kell a fogai közül kiszedni
2010. júl. 16. 09:17
 34/35 anonim ***** válasza:
az én kutyám is elrágja a pórázt naés ezrt nem kell leszúrni a kutyák rafináltak szerintem próbáld lefogni amikr jönnek gyerekek és barátkoztasd össze őket
2010. júl. 16. 09:20
 35/35 A kérdező kommentje:
Leírom még egyszer hogy mi volt. A kutya ráugrott a gyerekre. Ledöntötte a lábáról, rámordult, de lehetett látni rajta hogy esze ágában sincs megharapni. Csak megkarcolta a karmával egy kicsit az is csak egy felületi sérülés. A gyerek másnap boldogan jött de akkor lefogtam a kutyát. Itt azzal van a baj hogy szeret emberekre ugrálni. Erről kéne leszoktatni. Minden mást megcsinál. Első szóra visszajön nem mer elmenni, de emberekre nagyon szeret ugrálni. NA ITT A BAJ.
2010. júl. 16. 16:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!