Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért támad a kutyám kisgyerek...

Miért támad a kutyám kisgyerekekre?

Figyelt kérdés
Labrador retriever (fajtiszta) kutyám van. 40kg körüli testes kutya 2 és fél éves. Ha nála kisebb gyereket meglát -gondolok itt 1-9 éves gyerekre- azonnal ráugrik és ledönti a lábáról. Mit csináljak vele hogy ezt ne csinálja?
2010. júl. 15. 19:57
1 2 3 4
 21/35 Akiteki ***** válasza:
50%

Igen szomorú, hogy ide vezet, ha egy fajta divatba jön.

Mindenki nyomatja ezerrel, hogy a labrador milyen kedves meg okos, meg imád mindenkit.

Csak elfelejtik, hogy nem úgy születik egy kiskutya sem, hogy mindent tud, hanem nevelni kell.

az én kutyáim sosem döntöttek le a lábukról egyetlen gyereket sem, pedig találkoztak sokkal. Ha bejön hozzánk valaki felnőtt, szeretnek ráugrálni, de egy gyerekkel ilyet sosem tennének. Pont olyan óvatosan bánnak az emberkölyökkel, mint a kutyakölykökkel szoktak.

2010. júl. 15. 21:23
 22/35 anonim ***** válasza:

télleg próbálj meg fellette állni a falkáben ajánlom jan fennel:kutyaphciológia benne van hogy kell átvenni a falkavezérséget

amugy törzskönyves a kutya? ,most nem szaporítós dumával jövök, ha nem akarsz nem is kell rá válaszolni de gondolkodj el rajta, hogy ha nem törzskönyves, lehet hogy rossz az idegrendszere...sajnos sok kutyával előfordul

2010. júl. 15. 21:25
 23/35 A kérdező kommentje:

törzskönyves. Hivatalosan is be van jelentve. Minden oltása megvan.

Olyan választ meg nem szeretnék ahol engem szidnak. Megkérdeztem mit lehet csinálni. Beíratom egy suliba, de akkor sem kell már egyből eltemetni.

2010. júl. 15. 21:54
 24/35 anonim ***** válasza:

"amugy törzskönyves a kutya? ,most nem szaporítós dumával jövök, ha nem akarsz nem is kell rá válaszolni de gondolkodj el rajta, hogy ha nem törzskönyves, lehet hogy rossz az idegrendszere...sajnos sok kutyával előfordul"

Miért a törzskönyv garanciát jelent, ugyan úgy lehet rossz idegrendszere, stb baja.

2010. júl. 15. 22:02
 25/35 anonim ***** válasza:
50%
a kutyasuli nem olyan, hogy beíratod és kész, oda menni kell a kutyával és végezni a feladatokat KÖZÖSEN: GAZDA ÉS KUTYA...a láncos pórázt meg felejtsd el, lehetetlenség visszatartani vele a kutyát....ilyesmit vegyél neki: [link]
2010. júl. 15. 22:06
 26/35 A kérdező kommentje:
kicsit megrágja és vége neki. 2 és fél éves. Most van neki a 3. póráza és a 3. nyakörve.
2010. júl. 15. 22:10
 27/35 A kérdező kommentje:
tudom hogy vele kell lenni. Az előző kutyámmal voltam suliba.
2010. júl. 15. 22:11
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
b+ megneveled és nem rágja...de tudod mit, rágjon szét évente 8 pórázt, akkor is legyél képes visszatartani, ha kisgyerekekre ugrik...amúgy mondd már meg nekem, mikor rágja meg??? pláne a nyakörvét??? :-o rágja a pórázát séta közben vagy mi? mert otthon nyilván nem adod oda neki játszani, hanem elteszed a polcra
2010. júl. 15. 22:21
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
nekem amstaffjaim vannak,de ketté lőném őket,ha valakire ráugranának,és ezt ők is tudják,tiszteletben tartják,hiszen kölcsönösen tiszteljük egymást.Sztem ez alap.Súyos nevelési probléma.lehet nem foglalkozol vele eleget,illetve nem neveled elég keményen.ne feledd,retriver,hamar borul az agya...
2010. júl. 16. 01:47
 30/35 anonim ***** válasza:
66%
hogy gyerekekre ráugrál, ez kb. a lehető legnagyobb "bűn", probléma egy kutyánál. nagyon sürgősen tegyél ellene--- kutyaiskola.
2010. júl. 16. 03:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.