Miért támad a kutyám kisgyerekekre?
Igen szomorú, hogy ide vezet, ha egy fajta divatba jön.
Mindenki nyomatja ezerrel, hogy a labrador milyen kedves meg okos, meg imád mindenkit.
Csak elfelejtik, hogy nem úgy születik egy kiskutya sem, hogy mindent tud, hanem nevelni kell.
az én kutyáim sosem döntöttek le a lábukról egyetlen gyereket sem, pedig találkoztak sokkal. Ha bejön hozzánk valaki felnőtt, szeretnek ráugrálni, de egy gyerekkel ilyet sosem tennének. Pont olyan óvatosan bánnak az emberkölyökkel, mint a kutyakölykökkel szoktak.
télleg próbálj meg fellette állni a falkáben ajánlom jan fennel:kutyaphciológia benne van hogy kell átvenni a falkavezérséget
amugy törzskönyves a kutya? ,most nem szaporítós dumával jövök, ha nem akarsz nem is kell rá válaszolni de gondolkodj el rajta, hogy ha nem törzskönyves, lehet hogy rossz az idegrendszere...sajnos sok kutyával előfordul
törzskönyves. Hivatalosan is be van jelentve. Minden oltása megvan.
Olyan választ meg nem szeretnék ahol engem szidnak. Megkérdeztem mit lehet csinálni. Beíratom egy suliba, de akkor sem kell már egyből eltemetni.
"amugy törzskönyves a kutya? ,most nem szaporítós dumával jövök, ha nem akarsz nem is kell rá válaszolni de gondolkodj el rajta, hogy ha nem törzskönyves, lehet hogy rossz az idegrendszere...sajnos sok kutyával előfordul"
Miért a törzskönyv garanciát jelent, ugyan úgy lehet rossz idegrendszere, stb baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!