Mennyire lehet barátokat szerezni egy kutyaiskolában?
Kissé üres most az életem, csak kötelességek teljesítéséből és kutyázásból áll. De még ez is csak pár óra utána ülök a gép előtt. :( Év közben ugyanez van csak még iskola is.
De nemsokára elkezdünk kutyaiskolába járni végre és reméltem hogy ott találok barátokat. Ti szereztetek ott barátokat?
A másik meg az hogy ez mennyire tölti ki az életet? Mert így felsorolásra, hogy iskola, kutya, barátok, feladatok, elég kevésnek hangzik, nem tudom a valóságban milyen... Eddig mindig csak iskolai barátaim voltak, meg a család, de mióta nagyobb vagyok azt már nem igénylem.
ha jó a társaság, nem húz haza a kutyás, ahogy kész a munka. Ott maradnak, akár órákig. Beszélgetnek, netán figyelnek a másikra, közös programokat szerveznek.A jó iskolában nem csak a kutyák miatt járnak, hanem a társaságért is.
Remélem, megtalálod az igazit!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!