Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha voltál már kutyaiskolában,...

Ha voltál már kutyaiskolában, mi az ami nagyon-nagyon megmaradt feladatok, játékok, témák közül?

Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Agility . én is meg a kutyám is imádta. legjobb dolog :D
2011. nov. 5. 13:33
 2/6 Szilvi & Argos ***** válasza:

Nem járunk kutyasuliba, de elég sokban megfordultunk már rendezvények, versenyek, bemutatók, tréningek kapcsán...

A tükör sulikra jellemző Ebathlon játékokat nagyon szeretem, főleg a játékok transzportálását meg a palackok borogatását :)

Rendezvényeken nagyon szeretjük a behívó versenyeket, kutya-gazdi akadályversenyeket, kötélhúzást...

2012. dec. 9. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Segítőként járok tükörsuliba, pont tegnap volt egy nagyon jópofa dolog, kutyacsere:) A gazdik kicserélték a kutyáikat egymással, és mindenki más kutyájával dolgozott. Nagyon érdekes volt látni, hogy a különböző kutyák hogy reagálnak, volt aki sokkal jobban működött idegen gazdinál, volt aki pedig folyton az eredeti gazdit nézte.
2012. dec. 9. 13:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Annak idején a kutyámmal elkezdtük a kezdő tanfolyamot de bizonyos okok miatt nem tudtunk járni. Arra emlékszem hogy körbe körbe kellett járkálni a kutyával, hogy rád figyeljen, leültetni, stb. Az én ebem már hamar megunta ezeket. Neki az tetszett amikor a behívást tanították. Egy segítő megfogta a kutyát, míg a gazda elment x távolságra. Aztán a kutya meg odarohant. Na a kutyusom már 1 éves kora körül is nagy sprinter volt, neki ezek voltak a kedvencei
2013. júl. 19. 09:49
 5/6 zsuzsabazsa ***** válasza:
A tárgyválasztás amit ma már szinte nem is tanítanak.
2013. júl. 19. 12:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Én ugyan csak oktatásban segíteni és a kutyámank jó élményt szerezni járok ki a kutyasuliba, de néha beállok erre-arra is.

Szeretem az agilityt, az engedelmest, az örzőt, de szeretem látni azt is, ahogy rehabon átalakulnak a kutyák. Ami legutóbb nekem nagyon érdekes volt, az a mondioring. De a személykereső vizsga se volt uncsi :)

2013. júl. 20. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!