Egész nap sír a kutyám és nem tudom mi lehet a baja?
Orvoshoz csak keddre kaptam időpontot. Minden hova követ, bújik, és labdája folyamatossan a szályába van. Az orra mintha száraz lenne, gyorsan veszi a levegőt. és nem kellett neki a szárított bőr jutalomfalat, pedig imádja.
Lehet fáj valamilye, de nagyon valószínű hogy az orvos nem fog tudni hozzá érni sem (korábbi orvosi tapasztalatok).
Most estére kapott 1/2 -ed algoflexet.
Erre utaltak a kérdéseim is. Kevesebb folyadék, semmi babusgatás. Elvenni mindent tőle, amit pátyulgatni tudna.
Van olyan szintű álvemhesség is, amikor nagyon rosszul lesz a kutya. Az már orvosi ellátást kíván.
10! Én nem vagyok állat orvos gondolom te sem!
Ez a kutya az átlag emberekhez képest nagyságrendekkel jobb körülmények között él... Két egymástól független orvos véleménye a tapasztalt tünetek alapján ugyan az!
11: Augusztus eleje körül kezdett tüzelni, az orvos kérdésére megnéztem az emlői már megdagadtak és némelyik kemény, de még tej nem jön belőle. 2. orvos javaslatára mindenképpen meg kell viszgálni és valószínűleg kezelni is kell majd.
Meg mondjuk ivartalanítani hogy ne szenvedjen?!
Annyira jó körülmények közt nem élhet ha te a gazdájaként azzal se vagy tisztában hogy az EMBERI gyógyszerek bármily meglepő EMBEREKNEK lett kifejlesztve, nem állatok számára.
Tüzelés után , kb a várható ellés időpontja körül szokott kezdődni az álvemhesség."Eljátssza", hogy vemhes volt és most jön az alomnevelés.
Az orvos úgyis megmondja,de általában hasznos lenne az ivartalanítás az ilyen kutyának.
Én is arra gondoltam, hogy álterhes.
A száraz orr nem jelent semmit.
Tegyèl el előle minden csipogó, sípoló és plüss cuccot. És majd ivartalaníttasd.
Tanácsot kértem, nem kioktatást!
Midig is rüheltem az olyan embereket akik pár mondat után kialakítják másokról a véleményüket. Pedig semmit sem tudnak egyénről, körülményeiről, életszinvonaláról stb. Csak osztják az észt, és játszák itt a szentet meg a tökéletesset.
Olyan ez mint a házépítős részbe, ahol mindenki 50-100 millióert építet magának házat, vagy 5 ért vette, de kifestette az 30 ért eladta...
Aki pedig segítő szándékkal írt annak köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!