Attila222 kérdése:
Egész éjjel ugat a kutyám. A hangos hangoktol meg ilyed vagy ha nincs is ott semmi akkor is mit tegyek vele?
Figyelt kérdés
2019. márc. 15. 18:51
3/11 anonim válasza:
Vagy elzárod, vagy ugatásgátló nyakörvet próbálsz használni.A legtöbb helyen, ha jelzésképen ugatnak éjjel a kutyák, még elviseli a legtöbb szomszéd. De a folyamatos ugatás már ki szokta csapni a biztosítékot.
4/11 anonim válasza:
Első körben tanulj meg helyesen írni, mert valami ocsmány ez az egy mondat is.
Mennyit foglalkozol vele? Mennyit mozgatod egy nap? Mennyire fárasztod le agyban és ösztönszinten naponta? Mennyire szocializáltad?
5/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat csak nem vagyok magyar ember :'(
Sokat szokok vele foglalkozni...be van tanitva meg minden...szot fogad csak el jön a este és akkor egész este ugat...es fel a hirtelen hangoktol tudod valamit ellene tenni? Ha be zarnam mit segítene?
2019. márc. 15. 19:04
6/11 anonim válasza:
Szerintem nem segítene ha bezárnád. Mennyit viszed sétálni egy nap?
7/11 A kérdező kommentje:
Mostanában kevésszer mivel nem vagyok sokat otthon de anno sokszor szoktam de akkor is szokta csinálni akkor is pont ilyen volt mind most
2019. márc. 15. 20:11
8/11 anonim válasza:
Ha van olyan építményed, ahol kényelmesen elvan éjjel a kutya vízzel, fekhellyel, megpróbálhatod bezárni éjszakára. Persze, lehet, tiltakozni fog eleinte a bezárás ellen. Az ürítést is meg kell szoknia, hogy éjszakára visszatartsa. Tehetsz be neki játékot, rágni valót, de keveset.
9/11 anonim válasza:
neked van a félős rotikeveréked?
10/11 A kérdező kommentje:
Igen nekem van köszönöm mindenkinek a válaszokat ❤️ és a segítséget
2019. márc. 15. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!