A kutyámnak nem sikerült az ösztönpróbája. Ha az anyjával együtt terelünk akkor sikerülhet kihozni belőle?
Én is azt hittem az ösztönpróbáról, hogy odamegyünk, aztán kiderül, hogy van-e ösztön benne. Ott meg közölték, hogy gyakorolni kellett volna.
Tényleg eleinte ment, de aztán egy szemtelen kos kibökte hogy kezdő és szembefordult vele.
Esélyünk nincs gyakorolni, mert nincs birkánk:)
Ha olyan fajta akkor benne van az ösztön mindegyikben. Az már problémás ha a kos kiszúrta ,h kezdő és szembeszállt vele. Ez a kutyának sajnos egy negatív tapasztalat. A kutya mit csinált? Meghátrált? Azóta ,h viselkedik a birkákkal?
Az is fontos ,h a gazda ilyenkor ,h reagál. Mondjuk én azt mondom h nincs megoldhatatlan ügy. Ha a kutya bízik a gazdájában bármire rálehet venni erőszak NÉLKÜL!!!!
Érdekes volt megfigyelni, mit csinált a kutyám (az enyémet támadta a kos)
Először rendesen körözött körülöttük. az incidens után odament a pásztor(nő)höz és nézett rá, hogy most mit kéne csinálni, segítsen már.
Nem segített. Utána odajött hozzám. Na én ha akartam sem tudtam volna segíteni, még sosem tereltem birkát. aztán próbálkozott a lányomnál is, szintén eredménytelenül.
Végül feladta, fogta magát és kisétált a karámból. :)
azóta nem mentünk, ezért a 10 percért lehúztak 2500 Ft-tal, kicsit megharagudtam.
Birka nincs a közelben, helyettük a többi kutyát szokta terelgetni. Meg egyszer próbált egy lovat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!