Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Akik fajtatiszta kutyát...

Akik fajtatiszta kutyát vásárolnak, nem baj nekik hogy "tömegkutyát" vesznek aki bármikor szembejöhet az utcán?

Figyelt kérdés
Tudom, minden kutya egyéniség, de mégis valaki azért választ fajtatiszta kutyát, mert azokat a bizonyos tulajdonságokat akarja benne látni. Na de ez nem zavarja az embereket? Pláne ha olyat választ, amelyik fajtánál még a szín is azonos pl magyar vizsla, westie. Mert legalább a csivavánál vagy a huskynál legalább vannak különböző színvariációk. De bármilyen westie jön szembe, mindegyik teljesen ugyanúgy néz ki.
2019. szept. 24. 13:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
87%
Juj, ez meg miféle kérdés. Soha nem jutna ilyen az eszembe, a kutya nem ruha istenem. :D
2019. szept. 24. 13:09
 2/23 anonim ***** válasza:
87%
Sose jutna ilyen eszembe. Fura kérdés... Nem tömegkutyám van,nem fog csak úgy szembejönni,de ha olyan fajtát választottam volna az se zavarna.
2019. szept. 24. 13:13
 3/23 anonim ***** válasza:
88%

Keverékből sincs olyan, amelyikből ne létezne néhány ugyanolyan valahol a világon.

Nekem a kutya társ, nem dísztárgy. Az se érdekelne, ha az egész utca olyan kutyát tartana, mint amilyen az enyém.

Nem azért szeretünk egy fajtát, mert "jaj, de egyedi, ettől szuperkülönleges vagyok"

Hanem mert tetszik a kinézete, jelleme.

A saját kutyám pedig egyedi. Hiába létezik még reeeengeteg olyan, aki úgy néz ki mint ő, hiába sokan még jellemre is hasonlítanak, egyikük sem az Én Kutyám. Ettől lesz egy kutya, ember, plüssmaci egyedi.

2019. szept. 24. 13:13
 4/23 anonim ***** válasza:
83%

Hú, ez a kérdés. Amúgy engem nem érdekel hány kutya néz úgy ki, mint az enyém.

Amúgy egy fehér barna káj-om van, még csak hasonlót sem láttam sem sétáltatás közben, sem amúgy.

Persze a kiállításokon vannak hasonlók 😀

2019. szept. 24. 13:23
 5/23 anonim ***** válasza:
85%
Mit mondhatnék? Az apám is tömegember, a anyám is tömegember, én is az vagyok.
2019. szept. 24. 13:29
 6/23 anonim ***** válasza:
70%

A legújabb Ájfón is tömegcucc, rengeteg embernek az kell :D

A kutya viszont szerencsére nem használati tárgy.

Én se fogom kitagadni a kislányomat, ha barna hajszínnel születik - hiába gyakori :)

2019. szept. 24. 13:31
 7/23 anonim ***** válasza:
72%
Anyukádnak sem volt azal baja, hogy tömegcsecsemőt szült 🙂
2019. szept. 24. 13:32
 8/23 anonim ***** válasza:
83%

Én kufejezetten örülök, ha találkozunk a kutyám fajtatársaival.

Azért ezt a fajtát tartom, mert nagyon szeretem.

Egyszer összefutottunk a futiban egy kutyussal, aki a megszólalásig hasonlított az enyémre. Nagyon jókaz nevettünk a másik gazdival, mikor egymás kutyájára szóltunk rá véletlen.

2019. szept. 24. 13:37
 9/23 anonim ***** válasza:
82%
Ha ugyanolyan kinézetű kutya jön szembe az utcán, még lehet hogy szóba is keveredünk a gazdájával.
2019. szept. 24. 13:39
 10/23 anonim ***** válasza:
89%
Soha nem jutott eszembe még ilyen gondolat. Nekem pl. egy labradorom és egy beaglem van. Viszonylag gyakori kutyafajták, de még sosem láttam olyan labradort, beaglet, aki úgy nézett volna ki, mint a kutyám. Mármint attól még, hogy egy fajta, attól még nem feltétlen néz ki az összes ugyanúgy. De egyébként nem használati tárgyak, hanem érző lények. Most ennyi erővel minden tömeg. Mármint, mi is tömegek vagyunk. De szerintem ez butaság. Meg tényleg, szerintem hiába két kutya pont olyan fajtájú, attól még akkor is van bennük valami más. Szóval tényleg, egy adott fajta nem jelenti azt, hogy úgy néz ki az összes kutya, mintha szalagon gyártották volna.
2019. szept. 24. 13:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!