Akik fajtatiszta kutyát vásárolnak, nem baj nekik hogy "tömegkutyát" vesznek aki bármikor szembejöhet az utcán?
Keverékből sincs olyan, amelyikből ne létezne néhány ugyanolyan valahol a világon.
Nekem a kutya társ, nem dísztárgy. Az se érdekelne, ha az egész utca olyan kutyát tartana, mint amilyen az enyém.
Nem azért szeretünk egy fajtát, mert "jaj, de egyedi, ettől szuperkülönleges vagyok"
Hanem mert tetszik a kinézete, jelleme.
A saját kutyám pedig egyedi. Hiába létezik még reeeengeteg olyan, aki úgy néz ki mint ő, hiába sokan még jellemre is hasonlítanak, egyikük sem az Én Kutyám. Ettől lesz egy kutya, ember, plüssmaci egyedi.
Hú, ez a kérdés. Amúgy engem nem érdekel hány kutya néz úgy ki, mint az enyém.
Amúgy egy fehér barna káj-om van, még csak hasonlót sem láttam sem sétáltatás közben, sem amúgy.
Persze a kiállításokon vannak hasonlók 😀
A legújabb Ájfón is tömegcucc, rengeteg embernek az kell :D
A kutya viszont szerencsére nem használati tárgy.
Én se fogom kitagadni a kislányomat, ha barna hajszínnel születik - hiába gyakori :)
Én kufejezetten örülök, ha találkozunk a kutyám fajtatársaival.
Azért ezt a fajtát tartom, mert nagyon szeretem.
Egyszer összefutottunk a futiban egy kutyussal, aki a megszólalásig hasonlított az enyémre. Nagyon jókaz nevettünk a másik gazdival, mikor egymás kutyájára szóltunk rá véletlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!