Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tegnap este mamám kivitte a...

Tegnap este mamám kivitte a kutyust egy pisire az udvarra. Meglátott egy békát, mamám ma reggel mondta, hogy megharapta a békát, és hogy utána köpködött, nyilván mert rossz íze volt, és azóta nagyon furcsán viselkedik. Lehet hogy ez a béka miatt van?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy ez a kánikula is közrejátszhat, vagy esetleg a a füle, mert be szokott gyulladni neki, de azt mndig bekenjük és mondjuk ezektől nem viselkedne így szerintem. Nagyon furcsa.
2010. júl. 15. 10:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
itass a kutyáddal tejet! a miénk attól jobban lett
2010. júl. 15. 11:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Megint csak az első vagyok. :D

A tej szerintem is jó ötlet. Ha nem lesz jobban, akkor vidd orvoshoz. Az nem árt úgysem. :)

2010. júl. 15. 11:18
 13/14 A kérdező kommentje:
Most voltam megnézni, kint futkározott, szóval nem hiszem hogy van baja, behívtam, adtam neki tejet, megitta. Most már nem viselkedik furcsán, de azért még megfigyelem amíg haza nem jön anyukám.
2010. júl. 15. 11:27
 14/14 anonim ***** válasza:
kis béka, kis méreg, nagy béka, sok méreg...most még csak kis varangyok vannak (nálunk pl. százszámra), ezért nem hiszem, hogy komoly bajt tud okozni nála, mert vettem már fel ilyen békát, de sok minden nem jön belőle...de figyeld és ha kell vidd orvoshoz, minél előbb
2010. júl. 15. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!