Kutyának tojás héj jó csont helyett kalciumnak?
Figyelt kérdés
Csak meg kell főzni a tojást és úgy oda adni? A héját meg lepucolni külön.2019. szept. 16. 20:26
1/4 anonim válasza:
Jó lehet, csak hogy eteted meg vele? Ha tiszta tojáshéjat porrá őrölsz és a kajájába kevered, ok.
De én inkább adnék neki egy velőscsontot, egy tál tejet és egy tojássárgájával elkeverve, az gondolom kevesebb macera és Blöki is jobban örül neki.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom mekkora kutyád van, de az enyém pl.egyben megeszi a fürjtojást a kajája mellé. Milyen tojást adnál neki? Nem kell megfőzni egyébként. Ha tyúktojás, akkor összetörheted a héját, csak előtte mosd meg azért!
3/4 anonim válasza:
Igen,adhatod neki, állatorvos ajánlotta. Én kávédarálóval porrá őrlöm és az ennivalójához keverem. Ráadásul a kálcium mellett, a tojás belső hártyája (membránja)tele van ízületvédő anyagokkal is (pl. glükozamin, kollagén, kondroitin).
4/4 anonim válasza:
Igen persze. Add csak oda, megeszi ő, akár a főtt továst is, héjastól. És egészséges is neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!