Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol tudnék mini francia...

Hol tudnék mini francia bulldog kolykot venni? Kb mennyibe kerul? Nagyon sokat keresgeltem de semmi pedig nagyon szeretnek egy ilyen kutyat.

Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 12:25
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
irtam privit bar nemtudom hogyha visszairsz holtudom megnezni?.
2010. júl. 17. 11:34
 22/30 A kérdező kommentje:
nekem nincs70000em egy kutyara nemhiszem hogy regen mondjuk30eve ez ekkora divat lett volna hogy csak tenyesztotol veszel kutyat.
2010. júl. 17. 11:38
 23/30 anonim ***** válasza:

Viszont 70 éve nem is volt divat a kutyákat lakásban tartani, és nem volt minden második-harmadik embernek kutyája. Napjainkban egy remek megélhetési forrásnak bizonyul a tenyésztés, amit a legtöbben megpróbálnak kihasználni.

Kívánom, hogy legyen egy makkegészséges kutyád bárhonnan is veszed. Az én kutyám is csak egy egyszeri, tk. nélküli alomból van, és semmi baja. Na jó, van egy enyhe légcsőszűkülete, de ez a kistestűeknél nagyon gyakori.

Az egyik ismerősömnek tk-es kutyája van, és vele is voltak bajok (nem szállt le az egyik heréje, és patellás volt) a tenyésztő természetesen felajánlott egy másik kutyát, no de ki az, aki visszaad egy 10 hónapos kutyát, így a tenyésztő átvállalta a műtétek költségeit.

De azért hozzá kell tennem, nem minden tenyésztő ilyen segítőkész.

Viszont ami gyanúsan olcsó, azt messze kerüld el. Tényleg jótanácsként mondom:)

2010. júl. 17. 12:06
 24/30 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Azt elfelejtettem, hogy akivel most itt leveleztek a kiskutyákról, 7 hetesen akarja odaadni a kölyköket, de 2-3 hétig még bőven az anyjuk mellett lenne a helyük.

Nagyon meggyűlhet a bajod a kölyökkel, ugyanis ebben a pár hétben még az anyja neveli és tanítja őket.

Az én kutyám is 7 hetesen került el az anyjától, és mivel fogalma sem volt róla, hogy hol a határ, így nem egyszer véresre harapta a kezem játék közben. Hiába veszekedtem vele, én nem tudtam úgy megnevelni, ahogy az anyja tette volna. Nagynehezen olyan fél éves korára hagyta abba.

2010. júl. 17. 12:12
 25/30 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalatomat írtam le a szaporítótól vett kutyxáról.Félmillió forintból azért vehettem volna bullterriert Európa legjobb kenneleiből is,klasszis minőségű egészséges kutyát,de nekem nem kellett a tk-es kutya,mert "nem fogok sok tízezret adni csak azért,mert papírja van az ebnek".

Ha nem adtam volna épp el a lakásomat,nem is tudtam volna a kutyára költeni ennyit,hanem az altatás maradt volna.

Én is vertem a mellem,hogy az előző sem tenyésztőtől volt,hanem kutyaviadalosoktól,mégis 17 évig élt.

Ehhez nagy szerencse kell.Te is kifoghatsz selejt vagy egészséges példányt,50-50% az esélyed.

2010. júl. 17. 12:47
 26/30 anonim ***** válasza:

örökbe fogadás??

a fajkat mentőknél most is van fital 1 év körüli fajtatsizta francia bulldog nem is egy.

ivartalanítva,oltva,chippezve lehet örökbe fogadni.

2010. júl. 17. 22:30
 27/30 anonim ***** válasza:
Hát igen ez itt a baj, hogy nincs annyi pénzed a kutyára. Majd ha beteg lesz, és nem fogod tudni finanszírozni, akkor nem tudom mit fogsz csinálni, de ez a te döntésed. Én már jóval többet költöttem a szaporított bulldogra, mint amennyibe az került volna, ha egy rendes EÜ garanciás kiskutyát veszek.
2010. júl. 18. 12:46
 28/30 A kérdező kommentje:
szerintetek menyiert akarja adni az illeto akivel itt beszeltem a kutyusokat? szerintetek menyit erne az a kutya aki csak egy oltast kap es 6hetes eladna a gazdi semi garncia semmi. mert en a neten neztem a tenyesztok oldalait es 60000ftert mindennel csak a torsz konyv nelkul kerul anyiba torzs konyvel 70000ft
2010. júl. 18. 17:42
 29/30 A kérdező kommentje:
torzskonyv
2010. júl. 18. 17:44
 30/30 anonim ***** válasza:

Jó tenyészetből sokba kerül,120 körül.

De már írtam,lehet örkrbe fogadni kölyköt is:

[link]

És egy fiatal szuka:

[link]

2010. aug. 2. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!