8 osztályal, szeretnék tanfolyamot letenni! Keresgéltem már, de nem találtam semmit.! Pedig biztos hogy fognak indulni ilyen tanfolyamok! Segitene valaki?
8 osztályom van,és 16 és fél éves vagyok!nem tanultam tovább,és szeretnék valamilyen tanfolyamot letenni!
segitene valaki????????????????
szakács,cukrász vagy pinvér tanfolyamra gondoltam!!!!!!!!!!!!!
Sajnos, ezek a tanfolyamok a 10. osztály meglétéhez kötöttek. Miért nem íratkozol be egy középiskolába, és végzed el legalább az első két osztályt? Ezek alapozó évek, ezért kell a meglétük.
Egyébként nem 18 éves koráig tanköteles egy gyerek??
tudom,igen fel is vettek vidékre pincér szakra
de pesten lakom,és a barátom miadt nem mentem eddig suliba
már 11-dikesnek kéne lennem!de találtam sulit,és esti tagozaton leteszem a bolti eladót!
sajnos nem mentem iskolába,már bánom,pedig 4,5-4,6 volt az átlagom 6-dik-ig!aztán leköltöztem vidékre,és ott már csak 2es voltam,és meg is buktam 1-szer,de magántanulóként letettem a 8 osztályt!
Az a baj, hogy 1 hét és suli, így nehéz lesz találnod bármit is. Hacsak nincs valami olyan gyorstalpaló, de ha tanköteles vagy, akkor nem tudom, hogy mehetsz-e olyanra. Persze ott is tanulsz, de a tankötelesség milyen sulira szól? Ez mindegy, csak tanuljon az ember?
Én szakácsnak mentem, de már júniusban be kellett iratkozni! Ráadásul azok mehettek, akik 2 évet tanultak középsuliban már, vagy van érettségijük. (én utóbbi vagyok)
Plusz egy valag pénz megvenni a holmikat, tankönyvek, biztosítás, diákigazolvány, fényképek, orvosi vizsgálatok is kellenek oda (tüdőszűrő, széklet vizsgálat).
Bolti eladó szakra megyek,és oda csak 8 osztály kell
ma felhivom a sulit amit néztem és megkérdezem hogy is kell beiratnia a kereszt anyumnak!tudom a szakácsnak 10 osztály kell
de a boltira csak 8!köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!