Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol tudnék mini francia...

Hol tudnék mini francia bulldog kolykot venni? Kb mennyibe kerul? Nagyon sokat keresgeltem de semmi pedig nagyon szeretnek egy ilyen kutyat.

Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 12:25
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezt nevezik szaporításnak... Ha nincsenek szűrések, mégis miből gondolod, hogy nem örökítenek harder mirigy problémát, légcsőszűkületet, diszpláziát, rejtett herét stb? Ha nincs törzskönyv mivel bizonyítod, hogy nem egy boston-francia bulldog keverék pl.?

Azt meg pláne mivel bizonyítod, tenyésszemle nélkül, hogy a kutyád alkalmas tenyésztésre, nincs félévente elletve, kihasználva, tönkretéve?

2010. júl. 14. 16:54
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
undorító szaporító! Fingod sincs a kutyatenyésztésről. Osztogatod itt a beteges kölykeidet, szerencsétlen kutyák...
2010. júl. 14. 17:09
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezőnek meg jelezném, hogy nem valami mániás állatvéső vagyok, nem azért harcolok itt, hanem mert sajnos én is olcsó kutyát vettem, merthogy úgyse kiállításra akarom hordani, meg tenyészteni. Úgyhogy nekem is van egy szaporított bulldogom. Köldöksérv, harder mirigy, és rejtett here műtétünk volt eddig. (150 ezer) Szívből remélem, hogy nem lesz diszpláziás, mert belehalnék, ha élete végéig néznem kellene a szenvedését :(

A bőre is mindenre érzékeny szegénynek, és hát az emésztése sem az igazi, de ezek még kezelhető problémák.

2010. júl. 14. 17:17
 14/30 A kérdező kommentje:

erdekelnenek a kutyik nemtudok neked privit irni sajnos.

addmeg az email cimed

2010. júl. 14. 20:52
 15/30 anonim ***** válasza:
12%

jajjjjj szálljatok már le erről az undoritó szaporitó témáról ,mar nagyon unalmas!!! Bárki bármit kérdez,a végén biztos h belekerul a szaporitó téma a válaszokba...grrrrrrrrr

Amúgy én is ellenzem de ami sok az sok...

2010. júl. 16. 10:18
 16/30 anonim ***** válasza:
Ha egy ilyen kutyát megveszel, mint amit itt hirdetnek, hát meg is érdemled. De egy jótanács: adás-vételi szerződést mindenképp írjatok, plána ha nincs törzskönyv!
2010. júl. 16. 10:19
 17/30 anonim ***** válasza:

Az ilyen helyről vásárló megérdemli,hogy a gatyáját ráköltse egy beteg kölyökre!

Saját káromon tanultam:a 12 ezer forintos kutya(mert nekem ugye nem kell tenyésztőtől sokért,úgysem viszem kiállításra,minek a tk?)mostanra benne van félmilliómban,és az idegrendszeri problémáit nem is lehet kigyógyítani soha.Megérdemeltem.

Ismerős 6 hónapos shar-peit,szintén ilyen alomból most kellett elaltatni,mert annyi öröklött betegsége volt,hogy minden erőfeszítés,költség,orvosi szakértelem mellett sem tudtak szenvedés nélküli,minőségi életet biztosítani számára.Ő is ilyen "nincs tk,csak oltási könyv"-féle alomból való volt.

Később kiderült,hogy még egy testvére lett lealtatva ugyanilyen problémák miatt,egy betegeskedik.4 kiskutya volt az alomban.

Szóval így vegyetek ilyen helyről kutyát!

2010. júl. 16. 14:06
 18/30 anonim ***** válasza:
33%
Emailt nem írom ki, próbálj privit írni. Adásvételi részemről ok!
2010. júl. 16. 15:37
 19/30 anonim ***** válasza:
21%
Mostmár tudsz privit írni.
2010. júl. 16. 15:38
 20/30 anonim ***** válasza:
0%

Milyen szánalmas ez az: "Újabb undorító szaporító" téma!

Szálljatok már le erről! Az én kutyám szaporítótól van és soha semmi komoly baja nem volt!

2010. júl. 17. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!